Strasszos térdmerevítőt villantott Máté Krisztina

műtét Máté Krisztina Szombat esti láz térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máté Krisztina térszalag-szakadással állt színpadra a Szombat Esti Lázban. Erőfeszítését a zsűri egyik tagja, Jáksó László pluszpontokkal jutalmazta, így holtversenyben az első helyen végzett párjával, Orosz Józseffel.

Keleti Andrea szerint esendően kedves volt Krisztina tánca, aki partnerével remek, látványos emelésekkel oldotta meg térdproblémáját. „Kaptam egy rögzítőkötést, kétoldali acél merevítőt, ez kapott egy ruhát, hogy ha kilibben, akkor is jól nézzen ki. Nyugtatgattak, hogy ez divatos, Madonna gipszén is voltak Swarovksi-kristályok" – viccelődött Krisztina, aki szereplésével igyekszik levetni a kemény nő imidzsét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, RTL Klub

„Annyira nem fáj, bizonyos mozdulatokra érzékeny a térdem. Egy hosszadalmas folyamat volt, hogy eljusson a lában egyáltalán odáig, hogy tudjam használni. Hatalmasra duzzadt, és lilászöld színt öltött, de ez normális. Az orvosommal szerencsém van, mert ő a sportkórház térdspecialistája, dr. Halasi Tamás. Több olimpián részt vett olimpikonokkal, tudja, hogy van olyan, amikor az orvosi szempontokat felülírja az, hogy valahol helyt kell állni. Nem azt mondogatja, hogy tessék feküdni és felpolcolni a lábat. A kezelést alárendeli a feladatnak, eszerint gyógyít. A múlt hétfőn reggel fél 7-kor már ott álltam a sportkórházban a kis szatyrommal és mentem a műtétre, amit előzőleg megbeszéltünk. Látta, hogy sokat javult a térdem a jegeléstől, így javasolta, hogy próbáljunk meg egy másikféle gyógymódot. András elkezdett ijesztgetni valamelyik reggel, hogy 'az egyik kapus térdszalag-szakadást szenvedett és nem tudott védeni nyolc hónapig. Te csak táncolj nyugodtan négy nap múlva!' De nem mondja, hogy ne csináld, miközben tudom, hogy nagyon félt" – osztotta meg velünk Krisztina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.