felkészülés keresztszalag-szakadás tánc Máté Krisztina Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan a Life.hu is megírta, a Szombat Esti Láz szereplője megsérült a pénteki táncpróbáján. Felépülése több hétig is eltarthat, sőt, még a műtét is szóba került az egykori híradósnál.  

Az MR-felvétel szerint keresztszalag-szakadás van Kriszta térdében, amit egyelőre nem műtenek meg. "Egész napos fekvésre vagyok ítélve, jegelem a térdemet, fel van polcolva a lábam, és még nem tudom, hogyan leszek képes táncolni a jövő szombaton induló show-ban"mondta Kriszta a Blikknek, és hozzátette, esze ágában sincs feladni a versenyt.

Forrás: TV2

"Most speciális térdnyújtásra kell járnom, és pénteken megyek vissza az orvosomhoz is, aki azt mondta, még nem lehet kizárni, hogy műtét lesz a vége. Aki ismer, biztos benne, hogy még fájó térddel is táncolni fogok, mert ha már elvállaltam, lehetetlen, hogy feladom. A táncpartnerem a helyzethez alakítja a koreográfiát" – tette hozzá.

Dr. Kóczán István belgyógyász azonban nem tartja jó ötletnek, hogy az egykori híradós táncoljon. "Elég egy rossz mozdulat, vagy nehezebb terhelés, és egyből elkerülhetetlen a műtét" - indokolja.

Az RTL Klub egyébként vészforgatókönyvvel is készül arra az esetre, ha Kriszta mégsem tud fellépni a műsorban.

Bódi Sylvi megsérülthttp://www.life.hu/drlife/20140324-bodi-sylvi-modell-szorfozes-kozben-egy-korallzatonyon-megserult.html Véres fotót posztolt Bódi Sylvi. A modellt szörfözés közben érte csúnya baleset.Dr. LifeOrigoFarkasházy barátja várta Kínában Bajorthttp://www.life.hu/drlife/20140320-farkashazy-tivadar-baratja-kollegaja-bajor-imre-kinai-kezeleserol-betegsegerol-beszelt.htmlEgy ország drukkol most a nagybeteg Bajor Imrének. A színész jelenleg Kínában kezelteti magát, barátja, Farkasházy Tivadar pedig könnyes szemmel kérte az embereket arra, hogy imádkozzanak Imréért.Dr. Life--"Nem igaz, hogy Schumacher jobban van"http://www.life.hu/drlife/20140317-michael-schumacher-forma-1-vilagbajnok-menedzsere-sabine-kehm-nyilatkozatot-adott-ki.htmlÚjabb közleményt adott ki Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere. A hétszeres világbajnok állapota nem változott az elmúlt napokhoz képest.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.