Máté Krisztina: "Nem vagyok egy banya, tudok mosolyogni!"

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
mosoly Máté Krisztina Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máté Krisztina minden vágya, hogy megváltoztassa a róla kialakult kemény nő imidzsét. A közkedvelt műsorvezető-szerkesztő a Szombat Esti Lázban felfedi kecses, nőies oldalát és bájos mosolyát. Sőt, szoknyában is láthatjuk! 

„Mindenki azt hiszi, hogy én egy banya vagyok. Nem akarom az egész életemet leélni úgy, hogy ezt gondolják rólam az emberek. Ez a téves kép azért alakulhatott ki, mert csupa olyan helyzetben dolgoztam, pl. a híradóban, ahol komoly dolgokról beszéltem, ezért nem kellett mosolyognom. Elárulom, hogy ennek köszönhetően a bébiszitter is remegő lábakkal találkozott velem először. Mindenki meglepődik, hogy kedves is tudok lenni, és a mosolygás sem áll távol tőlem” – árulta el Krisztina, akinek furcsa lesz szoknyát húznia, hiszen évek óta csak nadrágban jár. Férje, Bárdos András elárulta, hogy Krisztinának van szürke, kék és fekete farmerje, és az elmúlt 10 évben egyszer sem látta szoknyában.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv
Felvételről megy majd a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140401-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-felvetelrol-kerul-adasba.htmlA műsor felvételről kerül adásba, tudta meg az Origó, és szavazni sem lehet, csak a legvégén.TV + Bulvár--Hatalmas összeget kapnak a Szombat Esti Láz sztárjaihttp://www.life.hu/bulvar/20140328-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musoranak-sztarjai-mint-peldaul-szinetar-dora-hatalmas-osszeget.htmlAhogy minden sztárműsornál, most a Szombat Esti Láz esetében is furdalja az emberek oldalát a kíváncsiság, mennyi pénzt tehetnek zsebre a hírességek a szereplésért. TV + BulvárMTI/Balázs AttilaÁprilis 5-én indul a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140324-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-2014-aprilis-5-en-indul.htmlAhogy a Life.hu megírta, a Csillag Születik helyett a Szombat Esti Lázat tűzi műsorára az RTL Klub. TV + BulvárMTI/Balázs Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.