Elkészült az első VV6-szelfi

Forrás: Istenes Bence/Facebook -
VV Iza RTL 2 VV Krisztián szelfi ValóVilág 6 Istenes Bence VV Aurelio VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó helyszínről jelentkezett hétfőn a Music Fm reggeli műsora. Az Önindító műsorvezetői, István Dániel, Pordán Petra és Istenes Bence ezúttal az RTL Klub ValóVilla lakóit élőben ébresztették. Bence az eseményről szelfit is posztolt a Facebookjára és arra volt kíváncsi, a nézők szerint ki nyeri a VV6-ot.

A poszthoz több mint 800 hozzászólás érkezett, a ValóVilág 6 követői pedig - ahogy ez lenni szokott - egymásnak estek, hogy megvédjék kedvencüket. A nem reprezentatív felmérés szerint Aurelió messze magasan a a legnépszerűbb a nézők körében, a legtöbben úgy gondolják, neki kell és ő is fogja megnyerni a ValóVilágot. Zsófira és Izára kevesen tippelnek, a másik két esélyesjelölt Krisztián - aki már kétszeres párbajgyőztes - és Viki. A hajdúnánási srác sokak szerint megérdemli, hogy jobb életkörülményei legyenek a nyeremény által, Vikit pedig rafináltsága és ügyes játéka miatt látnák szívesen a dobogón. Persze, már, aki, ugyanis az egykori kézilabdázó lány igencsak megosztja a kommentelőket.

Forrás: Istenes Bence/Facebook

És egy kis ízelítő:

"Viki èrdemelné meg. De Krisztiántól se sajnálom. Aurelió egyszerűen annyit nem ér emberileg a szememben mint egy darab kő. Jópofa, szó se róla, de a viselkedése lealacsonyitja egy 4 éves hisztis kölyökére, aki képtelen más igazságot hallani a sajátjánál és a farka lóbálása a kedvenc szórakozása.."

"Miért kérdezitek? El van már döntve. Szerintem az a gusztustalan Viki. Nem meri felválalni, hogy szerelemes Kriszbe, be van zsongva, hogy kibékültek."

"Aureliónak pont pont nem, ha már a luxusból jött akkor menjen is oda vissza. Olyan szinten lenézi a szegénységet... Szerintem vagy Zsófi vagy Krisztián esetleg Viki".

"Istenem mit esztek a bőgős, idegbeteg Aurelión?"

Nos, két hét múlva kiderül, kinek lett igaza.

Kállay-Saunders nem fél az Eurovíziótólhttp://www.life.hu/bulvar/20140428-kallay-saunders-andras-elutazott-koppenhagaba-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlMár ma este fellép Koppenhágában Kállay-Saunders András. Igaz, még nem az Eurovíziós Dalfesztiválon, csupán egy rendezvényen áll színpadra az énekes. A dalverseny első elődöntője május hatodikán lesz, ahol András utolsóként adhatja elő dalát. TV + BulvárOrigoRöhögőgörcsöt kapott Istenes Bencehttp://www.life.hu/bulvar/20140428-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-istenes-bence-vv-iza-es-vv-krisztian-bekulos-szexen-rohogott.htmlIza és Krisztián riportszobás - békülés utáni - vallomása után alig bírta elmondani a felkonferáló szöveget a ValóVilág stúdiójában Istenes Bence. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsobot Adél - Wow! http://www.life.hu/bulvar/20140426-az-rtl-2-belevalovilag-musorvezetoje-csobot-adel-szuperszexi.htmlSzinte nincs nap, hogy Csobot Adél ne posztolna egy új fotót a Facebookján rajongóinak. Mi most a borítóképére lettünk figyelmesek. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.