Botrányok-balhék hete, na és az Eurovízió

Forrás: AFP/Betina Garcia -
Sarka Kata RTL 2 Nkuya Sonia Gáspár Győző ValóVilág 6 Eurovíziós Dalfesztivál Cseke Katinka Lilu Bulvárkoktél Hajdú Péter Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton éjszaka kiderül, hanyadik helyen végez Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztiválon, vasárnap pedig a ValóVilág döntőjét nézhetjük. A hét eseményei körülbelül ezek körül forogtak, de hírt adtunk Cseke Katinkáék szerelmi balhéjáról, Nkuya Sonia gyermekelhelyezési gondjairól is. Ha lemaradál volna ezekről, most pótolhatod.  

A héten egészen biztosan az Eurovíziós Dalfesztivál tartja lázban az országot. Bár kedden már egyszer izgulhattunk Kállay-Saunders Andrásért, aki a döntőbe jutott, így aztán szombaton is egész biztosan a tévéképernyők elé ülnek a rajongói, hogy megnézzék ezúttal mennyire lesz sikeres a Running!-gal. A dalversenyt persze nem csak András miatt nézzük, kíváncsiak vagyunk arra is, mi lesz az elődöntőben kifütyült orosz ikrekkel és egészen biztosan nem hagyjuk ki Conchita Wurst színpadra lépését sem. A férfinézők egészen pedig biztosan a Donatan és Cleo nevű lengyel lánycsapatnak szurkolnak, no persze csak a magyar versenyző után.

Forrás: AFP/Betina Garcia

Cseke Katinka, párja, Olasz és a férfi állítólagos szeretője története simán elmenne bármelyik szappanoperába. A zenészt és - mint kiderült - exét kompromittáló szituációban kapták lencsevégre. A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje előbb hitetlenkedett, később sírt, Olasz tagadott és magyarázkodott, a szerető pedig kitálalt.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nkuya Sonia szövevényes történetét is a héten ismerhettük meg. Az egykori énekesnő kétéves gyermekét jogerősen kiutasították az országból. Az énekesnő azonban küzd a kis Anabelláért. Olyannyira, hogy egyelőre azt sem tudni, hol tartózkodik. Sonia a köztársasági elnökhöz fordult, akinek hivatala azonban a válaszlevélben azt írta, nem segíthet.

Forrás: TV2

Vasárnap véget ér a ValóVilág 6 szériája. Hogy Viki és Aurelio mellett ki lesz ott a döntőben, még nem tudni, szombaton Iza és Zsófi küzd meg azért, hogy a top 3-ba kerülhessen. A műsor persze most is hiánypótló információkkal látott el minket, Aurelio arról beszélt, hogy miért nem tiszteli a nőket, az ideiglenes beköltöző VV Attila a tőle megszokott módon ármánykodott.

Forrás: RTL II

Kommentelők pedig Lilut hozták hírbe, állítva azt, hogy a műsorvezető és VV Viki rokonok. Itt említenénk meg Alekosz zseniális ötletét is. A ValóVilág 4 egykori okostojása besokallt, hogy a Facebookon csak 5000 ismerőse lehet. Klaviatúrát ragadott és egyenesen Mark Zuckerbergnek intézte a levelét: magyarul. No comment.

Forrás: Origo

Hogyan lesz Kim Kardashianból Varga Viktor? Egyszerű!http://www.life.hu/bulvar/20140509-kim-kardashian-es-az-eurovizios-dalfesztival-eloadoja-conchita-wurst-es-varga-viktor-puskas-peti.htmlVan, hogy ostobaságukkal és felesleges magamutogatásukkal kerülnek az érdeklődés középpontjába hírességeink posztjai. De ahelyett, hogy ezeket sorolnánk most, Puskás Petinek szavazunk meg egy buksisimit a legutóbbi ötletért. TV + BulvárOrigoCsobot Adél titokzatoskodikhttp://www.life.hu/bulvar/20140509-az-rtl-2-belevalovilaganak-musorvezetoje-csobot-adel-es-istenes-bence-jol-vannak.htmlCsobot Adél és Istenes Bence őszi szakítása óta találgatja a bulvársajtó, hogy a párocska újra együtt van-e. Bár ők arról beszélnek, hogy barátok, legutóbb május 1-jén posztoltak közös képet, amely simán arra enged következtetni, hogy többet éreznek egymás iránt mint két haver.TV + Bulvár--Aurelio: "Anyám miatt nem tisztelem a nőket"http://www.life.hu/bulvar/20140508-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-aurelio-anyja-miatt-nem-tiszteli-a-noket.htmlA villa farokpörgető sírós szájhőse Seherezádénak vallotta be, hogy nem tudja tisztelni a nőket. Az ok szerinte az, hogy az édesanyjával nem volt felhőtlen a kapcsolata, ráadásul az édesapja nevelte fel. Nos, ha tisztelet nincs is benne, azt alig várja, hogy a játék végeztével szexelhessen. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.