Ime az igazság a Lilu és VV Viki édesanyja közötti kapcsolatról

Forrás:Hámori Zsófi -
édesanya Lilu VV Viki szülészet gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Viki harmadik helyezettként fejezte be a ValóVilágot, pedig felröppent az a pletyka, hogy ő fog nyerni, ugyanis Lilut rokoni szálak fűzik a családjához. Miután ez nem bizonyult igaznak, a kommentelők között újabb hír terjedt szélsebesen: Lilu gyermekét Viki szülésznőként dolgozó édesanyjánál szülte. Mi az igazság? Kiderítettük! 

Nem szülésznő Viki anyukája, Páczné Bata Edit, de valóban újszülött osztályon dolgozik nővérként Tatabányán. Az asszony szomorúan olvasta a róluk terjengő, valótlan pletykákat, és végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Forrás:Hámori Zsófi
VV Aurelio nyerte a 6. Való Világot!http://www.life.hu/bulvar/20140511-nyerte-a-6-valo-vilagot.htmlVV Aurelio nyerte a Való Világ 2014-es, hatodik szériáját!TV + BulvárRTLKLUBVisszafoglalták a villát az egykori lakókhttp://www.life.hu/bulvar/20140512-visszafoglaltak-a-villat-az-egykori-lakok-a-vv6-ban-a-musor-utan.htmlTeljesen váratlan eseménnyel zárul a VV6 döntője. Na, nem Aurélió győzelmére gondolunk, hanem egy spontán bulira, amelyet tényleg mindenki nagyon élvezett.TV + Bulvár--Így készültek a VV döntőre a rokonok és a korábbi versenyzőkhttp://www.life.hu/bulvar/20140512-vv-dontore-igy-keszultek-a-kiesett-versenyzok.htmlHatalmas izgalom előzte meg a VV párbaját, amelyben végül Aurelio győzött. Ekkor még nem sejtette senki, hogy a bajai srác fog mindent vinni, a vendégek, a szurkolók , a rokonok bizakodóan és lelkesen készülődtek szerettük utolsó megmérettetésére.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.