BulvarRAP Hegyi Rolival: "Istenes Bence saját magát ettől vágta hanyatt"

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Tóth Gabi Hegyi Roli Istenes Bence Liptai Claudia bulvárrap Ördög Nóra Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra és nem kíméli a celebeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami csak a héten történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!

Tudj meg mindent arról, hogyan váltott 13 év után Ördög Nóra: az RTL Klub után immár a TV2 stábját erősíti és arról is tájékozódhatsz, mit szólt mindehhez Liptai Claudia. A hét talán legnagyobb döbbenete a focivébé nagy port kavart meccse volt, ahol is Brazília 1:7-re kikapott Németországtól. És persze ez a hét sem telhetett el Berki Krisztián nélkül, aki ezúttal nem csak azért került górcső alá, mert úgy döntött, kolbászbizniszbe vág, hanem azért is, mert sokkolta Pamelát: születésnapjára kisbabát kért az egykori kapus. De Ördög Nóri ide, Berki Krisztián oda, azért a hét legizgalmasabb híre mégiscsak Tóth Gabi spanyolországi nyaralása volt, nem igaz!?

Fotó: Tuba Zoltán - Origo
Kolosi Péter: Ördög Nóra "nyilván a pénz miatt váltott"http://www.life.hu/bulvar/20140710-ordog-nora-a-penz-miatt-hagyta-ott-az-rtl-klubot-es-igazolt-at-a-tv2-hoz.htmlÖrdög Nóra, az RTL Klub korábbi sztár-műsorvezetője valószínűleg azért hagyta ott 13 év után a tévécsatornát, mert a konkurenciánál többet ígértek neki. Legalábbis ez az RTL Klub programigazgatójának véleménye.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBulvárRAP Hegyi Rolival: "Sarka Kata nem tudja nem kitenni a cicit"http://www.life.hu/bulvar/20140629-life-hu-heti-bulvar-es-sztar-hirek-osszefoglalo-hegyi-rolival.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra és nem kíméli a celebeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami csak a héten történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!TV + Bulvár--BulvárRAP Hegyi Rolival: "Felcsúszik a szoknya, minden száj ottmarad tátva"http://www.life.hu/bulvar/20140705-life-hu-heti-bulvar-es-sztar-hirek-osszefoglalo-hegyi-rolival.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és örömmel bemutatja a hét legnagyobb sztorijait. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.