Hargitai Bea ujján többmillió forintos eljegyzési gyűrű csillog

gyűrű Hargitai Bea Tiffany
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy korábban a Life.hu-már beszámolt róla, Amerikában, Los Angelesben jegyezte el Beát kedvese, David Stogel, a TV2 egykori ügyvezető igazgatója. Az esküvőt ősszel Görögországban tartják szűk baráti társaságban: összesen nyolcan lesznek jelen, amikor örök hűséget fogad egymásnak a pár.

Bea büszkén viseli az ujján azt a többmillió forint értékű gyűrűt, amivel szerelme megkérte a kezét. A férfi azóta a tenyerén hordja a gyönyörű szőke lányt, amióta megismerte, nem véletlenül az egyik kedvenc márkájának, a Tiffany ékszerháznak ezzel a gyöngyszemével kérte meg a kezét.
Amikor beszálltam egy hatalmas csokor rózsa fogadott és egy Tiffany's parfüm. Akkor elöntött a forróság, hogy lehet, megkéri a kezem, mert tudja, hogy a Tiffany's a kedvenc ékszerüzletem. 20 perc alatt Santa Monicára értünk a tengerpartra, ő ott várt" - mesélt korábban a romantikus lánykérésről Bea.

Az egykarátos gyémántot magába foglaló tizennyolc karátos aranygyűrű kilencezer-hétszáz euróba, azaz körülbelül hárommillió forintba került. Bea tisztában van vele, hogy egy vagyont visel az ujján, de nem akart utánanézni, hogy mennyit ér a legkedvesebb ékszere, miután az ujjára húzták a gyűrűt.

Forrás: FB Hargitai Bea

Kapócs Zsóka is többmilliós gyűrűt kapott

Kapócs Zsókának a Boucheron francia ékszermárka Quatre Classique, azaz a Klasszikus négyes kollekciójának egyik darabját húzta az ujjára villámházassága alkalmából férje, Habony Árpád. A különleges ékszer többféle, 18 karátos arany kombinációja. Sárga, csokoládé, rosé színű és fehéraranyból áll, ez utóbbit 25 db 0,51 karátos, kerek gyémánt díszít. A kevésbé ismert csokoládé színű arany a nemesfém egy újfajta bevonási technikájával, a PVD-vel készül, amely tartósabbá teszi az aranyat. A gyűrű egy belvárosi ékszerboltban 2.362.000 forint körüli áron kapható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.