Rettegésben tartja Aurelio a várost - az utak réme lett

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
Karambol ValóVilág 6 Aurelio baleset nyereményautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV-győztes nyereményautójával addig vagánykodott, amíg ripityára törte a vadiúj kocsit, sőt az utána kapott cserautó sem úszta meg, Aurelio azt is lezúzta.

Nézzük csak szépen sorban a fiú bűnlajstromát: ahogy a Life.hu is megírta, Aurelio azzal kezdte, hogy Baján egy mozgássérültek számára fenntartott helyen parkolt. Ezek után állítólag a parkoló nyereménykocsijába hajtott valaki, miután pedig szervizbe vitte a járgányt, a csereautót frontálisan összetörte.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A napokban pedig újabb parkolási galibával tetézte a bajt. Tilosban parkolt autójával és olyan távolságban állt meg a kereszteződéstől, amit a KRESZ tilt. De ez nem minden, mert fél órával később, miután elindult, egy kanyarodósávban tolatni kezdett, és belement a mögötte közlekedő gépjárműbe.
A valóságshow-hős napi kálváriája azonban még ezzel sem ért véget, Aurelio ugyanis kora délután egy fába is beletolatott, amitől szilánkosra törte kocsija hátsó szélvédőjét – írja a Blikk.

„Tolattam, és nem vettem észre, hogy a mögöttem lévő fa ága ennyire kiáll. Belementem, az pedig megnyomhatta a csomagtartót, amitől azonnal szétrobbant az üveg is. Két éve van jogosítványom, és szerintem jól vezetek, de a jövőben próbálok jobban odafigyelni, amikor kocsiba ülök" –magyarázta Aurelio, akitől óvakodjunk az utakon!

Különös ajándékot hozott Erdei Zsolt kisfiának a dzsungelbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141110-kulonos-ajandekot-hozott-erdei-zsolt-kisfianak-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-dzsungelebol.htmlErdei Zsolt alig több mint két hete a dzsungel királyának titulusával érkezett haza a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület mellett található dzsungelből. Madár legnagyobb bánatára koronával, de üres kézzel tért haza: nem tudott ajándékot venni szeretteinek.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSütő Enikő dacból leborotválta a hajáthttp://www.life.hu/bulvar/20141110-suto-eniko-modell-13-evesen-fellazadt-es-leborotvalta-a-hajat-mondta-a-fem3-cafeban.htmlSütő Enikő gyermekkoráról mesélt a FEM3 Caféban. Például arról, hogy 13 évesen teljesen leborotválta a haját. Elárulta azt is, hogy miért.TV + BulvárA magyar szépségkirálynő angol nyelvű videója kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/bulvar/20141110-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014-es-gyoztese-videoja-kiverte-a-biztositekot-az-interneten.htmlA Miss World Hungary 2014-es győztese már készül a londoni világszépe versenyre, amelyre elkészítette a bemutatkozó videóját. A kisfilmet nemcsak Magyarország legszebb lánya, hanem Sarka Kata is megosztotta a közösségi oldalán, így mindketten azonnal a kommentelők kereszttüzébe kerültek Edina angoltudása miatt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.