A magyar szépségkirálynő angol nyelvű videója kiverte a biztosítékot

győztes Sarka Kata kommentelés angol nyelv Kulcsár Edina Miss World Hungary nyelvtudás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary 2014-es győztese már készül a londoni világszépe versenyre, amelyre elkészítette a bemutatkozó videóját. A kisfilmet nemcsak Magyarország legszebb lánya, hanem Sarka Kata is megosztotta a közösségi oldalán, így mindketten azonnal a kommentelők kereszttüzébe kerültek Edina angoltudása miatt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kulcsár Edina lett Magyarország szépe, aki a külföldi szavazásokon is az élre került, így jó esélyekkel indul a világversenyen. Edina külföldre szánt bemutatkozó kisfilmje már elkészült. Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője pedig megosztotta közösségi oldalán. A kommentelők azonban kiakadtak a szépségkirálynő angoltudásán.

"Nem kevés hiba van az angolban, de nagyon szép, sok sikert a versenyen!" – írta az egyik kommentelő. "Ilyen hibákat azért ne ejtsen egy ilyen videóban, főleg akkor ne, ha Londonba készül" – írta egy másik hozzászóló. "Ezt még gyakorolni kell. A kiejtése valami rettentően bántja a fülemet, a hibákról nem is beszélve!" – írta valaki felháborodottan. Volt olyan is, aki azonban védte Edinát. "Nem nyelvvizsgázni megy Londonba! Hajrá, Edina!"

A Life.hu telefonon érte el Sarka Katát és megkérdeztük, mit szól a kommentekhez és szándékoznak-e új filmet forgatni Edinával.

"Nem forgatunk új videót. Edina középfokon beszél angolul, ezért nem elvárás felé, hogy anyanyelvi szinten szólaljon meg a versenyen. Hiba lett volna olyan kisfilmet forgatni, amelyben tökéletes a nyelvhasználata, mert akkor a verseny szervezői is ezt várták volna el tőle, és esetlegesen olyan interjúszituációba találja magát, amelyet nem tudott volna megoldani. A Magyarország Szépe Kft. angoltanára átnézte a videót és ő is úgy látta, Edina a saját tudásának megfelelően használja az angolt. A világversenyen minden lánynak a saját tudását kell nyújtania, értendő ez az angoltudásra, énekhangra (mert énekelni is kell) és tánctudásra" – magyarázta Kata.

Szily Nóra interjú Kulcsár Edinával

„Nem titok, hogy szerény körülmények között nőttem fel. Sohasem voltam nagyravágyó, nem azt képzeltem, hogy majd villában fogok élni, és rengeteg pénzem lesz. Mindig arról álmodoztam, hogy lépésről lépésre jutok előbbre" - mesélte a Life.hu sztárszerzőjének Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.