VV Dóri: "A történelem csak egy általános kamu"

Forrás: RTL Sajtóklub -
VV Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új alapokra helyezte történelmi ismereteinket VV Dóri. Ráadásul eddigi röpke tévés pályafutása alatt nem is először. De legalább van min szórakoznunk, az idő úgysem szívderítő. 

A ValóVilág szerkesztői már a beköltözéskor komoly szellemi próbatétel elé állították a játékosokat. A korábban laposfenekű, később drogbirtoklásért elítélt plasztiklány már akkor megcsillantotta a történelemben való jártasságát. Darwin evolúciós elméletéről eképpen gondolkodott: "A darwini evolúció egy nagy kamu! Akkor a többi állat hogyhogy nem fejlődött ki, miért nem lett beszélő oroszlán vagy akármi?!"

Azóta kiderült, nemcsak az evolúciót, de a történelmet is "nagy kamunak" tartja. Szerinte a piramisokat és a "Húsvét-szigeteken, vagy a lóf...sz tudja hol" lévő kőszobrokat csakis földönkívüliek készíthették, hiszen ember ilyenre nem képes. Szerinte. Hozzátette, amennyibe bebizonyosodna az ufók létezése, akkor minden vallás értelmet nyerne... a történelem pedig csak közös megegyezésen alapuló hazugság. A bonyolult okfejtést evolucióról, történelemről, vallásról az alábbi videóban megnézheted. Érdemes.

Nem VV Dóri az első ValóVilág-szereplő, aki megreformálja a történelmet. Az előző széria Zsófikája az őskorról okoskodott, ő az iskolai héten fejtette ki, hogy nem hisz az őskorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.