Aleska Diamond vs. Berki Krisztián – az egykori pornósztár különleges meccsre hívta ki Berkit

Forrás: Life.hu -
pornószínésznő Google kihívás lépcső beszólás Aleska Diamond Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska Diamond felvette a kesztyűt és úgy döntött, túráztatja egy kicsit Berki Krisztiánt.  De szép is lesz, ahogy egymással küzdenek a lépcsőházában, alig várjuk ezt a meccset. 

Ahogy a Life.hu is megírta, a Google 2014-ben is készített egy felmérést, amelyből kiderült, mire kerestünk rá a leggyakrabban. Ez alapján Magyarországot leginkább a ValóVilág 6. szériája, Aleska Diamond, Schumacher és a szakállas nő érdekelte. Ez a hír azonban nem nyerte el Berki Krisztián tetszését, aki azonnal féltékeny lett és szóvá tette, hogy ő csak a harmadik helyen végzett.

Forrás: Life.hu

"A listát a felnőttipar játékosa, a 'recskaboyok' koronázatlan királynője, Aleska Diamond vezeti, de azért valljuk meg, neki van egy óriási előnye velem szemben, hiszen a legősibb mesterséget űzi (170 film sem tudta elhasználni!)" - írta rajongói oldalára Berki, amit az egykori pornósztár, Aleska nem hagyott szó nélkül.

"Nem esett túl jól, hogy ilyen stílusban fogalmazta meg a véleményét, de elhiszem, hogy savanyú a szőlő. A történtek után úgy döntöttem, hogy Berki Krisztiánnak ezért be kell bizonyítania, nem csak a szája nagy. Éppen ezért kihívom egy rendhagyó futóversenyre. Egy 18 emeletes házban kell velem versenyt futnia 402 lépcsőfokon. Ha elfogadja a kihívást, még megmentheti a becsületét a szememben!" - mondta a StoryOnline-nak Aleska.

Újabb leleplezés! A Tha Shudras gitárosát maszk nélkül kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/bulvar/20150211-az-rtl-klub-x-faktor-musorabol-ismert-tha-shudras-egyuttes-tom-driver-nevu-gitarosat-maszk-nelkul.htmlTrap kapitány után most Tom Driverről, a Tha Shudras gitárosáról rántották le a leplet, akarjuk mondani a maszkot és ráadásul még szerelmes is lett a srác, nem is akárkibe.....TV + BulvárRTLKLUBÚjabb sugárzóan szép fotó Sarka Katárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150210-sarka-kata-ujabb-csodaszep-fotot-rakott-fel-magarol-facebook-oldalara.htmlSarka Kata legutóbb a Story-gálán tündökölt, most pedig a közösségi oldalának rajongóit hozta lázba egy gyönyörű felvétellel.TV + Bulvár--Álomnyaralásból rémálom – idén rájár a rúd a sztárokrahttp://www.life.hu/bulvar/20150210-varga-viktor-enekes-vamos-erika-musorvezeto-metzker-viki-dj-alomnyaralasa-remalomma-valtozott.htmlHiába a csodás tájak, a feledhetetlenül türkizkék tenger, van, hogy az álomnyaralás rémálommá válik. Varga Viktorra késsel támadtak, Vámos Erika kórházban kötött ki, Metzker Vikit pedig súlyos baleset érte. TV + Bulvár--Új szerelmek a színen - Cinthya Dictator is bepasizotthttp://www.life.hu/bulvar/20150209-cinthya-dictator-bepasizott.htmlTöbb celeb is bevállalta, hogy a Story-gálán mutatja meg először a nyilvánosságnak új párját. TV + BulvárOrigoRájöttünk, mire indul be Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/bulvar/20150208-rajottunk-mire-gerjedt-medveczky-ilona-a-tavalyi-es-az-idei-story-galan.htmlSzerencsére Medveczky Ilonát idén is meghívták a Story-gálára, így nem kellett nélkülöznünk a díva remek egyszemélyes show-ját.TV + BulvárOrigoBódi Sylvi homokdűnék között is igényes nő maradthttp://www.life.hu/bulvar/20150211-bodi-sylvi-modell-hazatert-a-budapest-bamako-futamarol-es-a-homokdunek-kozott-is-igenyes-no-maradt.htmlA szépséges modell hazatért a 9000 kilométeres Budapest-Bamako futamról. Közösségi oldalán osztotta meg élményeit többek között arról, milyen, amikor egy bokor helyettesíti a fürdőszobát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.