tinédzser Operettszínház szerelem Peller Anna telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma már csodaszép lány, tinikorában elhízott, pattanásos bőrű, amolyan "csúnya kislány" volt, aki "Kata" néven mutatkozott be az imádott fiúnak a telefonban.

A művésznő, akinek immár férfiak heverhetnének a lábai előtt - csak titkosan, elváltoztatott hangon, álnéven mert érdeklődni "szerelménél" egy lehetséges közös program után. - írta a Bors.

Forrás: Facebook/Peller Anna

"Elváltoztatott hangon felhívtam telefonon a fiút, és csak később döbbentem rá, hogy valószínűleg kijelezte a készülék a számunkat. Katiként mutatkoztam be, és mintha jó barátok lennénk, érdeklődtem, ott lesz-e hét végén a diszkóban. Nagyon szerettem volna találkozni vele"

Peller Anna tizenéve nem volt még annyira csinos és népszerű, mint ma, így nem csoda, hogy nehezen szedte össze a bátorságát. Most már csak nevetnek az egészen, és a ma már háromgyerekes férfival, Balázzsal a közösségi oldalon tartja a kapcsolatot a gyönyörű színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.