Sikeres modell lehet Bajor Imre fia

Forrás: Facebook/Bajor Márton -
fashion week Bajor Imre modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg nővére, Lili színésznőnek készül, könnyen lehet, hogy Marci a modellszakmában lesz sikeres. 

A tizennyolc éves Bajor Marciról már profi fotósorozat is készült, a fotókat egy tehetséges fiatal művész, Bodnár Zsófia készítette. Szerinte Marci kifejezetten modell típus, emellett pedig nagyon érzi a kamera előtti szereplést.

Forrás: Facebook/Bajor Márton

Marci abszolút ideális magassággal rendelkezik, ráadásul jóképű is, így van jövője a szakmában. A fotózáson ugyan elég hűvös volt, de abszolút profizmussal végezte a dolgát a kamera előtt. ,,Soha nem hittem magam fotogénnek, és eddig modellkarrierben sem gondolkodtam, de nyitott vagyok és egy jó lehetőséget biztosan nem utasítanék vissza. A nővérem, Lili színésznek készül, és meg is van ahhoz a tehetsége, hogy jó színésznő legyen. Én ezt nem szeretném, de mivel vonz a művészpálya, műsorkészítő szakra jelentkeztem az egyetemre. Talán riporter leszek, még nem tudom. Most az érettségi vizsgára koncentrálok, a többi nyáron eldől" - vallotta a fiatal férfi a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.