Kulcsár Edina megmutatta féltve őrzött ereklyéjét

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
Miss World Kulcsár Edina gyermekkor ereklye bögre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő felfedte rajongóinak a titkot és megmutatta egyik legkedvesebb emléktárgyát.

Kulcsár Edina, a Miss World szépségverseny első udvarhölgye megmutatta egyik kedvenc tárgyát, amelyet 20 éve őrizget. A szépségkirálynő nagyon ragaszkodik a kislánykorában kapott ajándékhoz, amelyet most közösségi oldalán is megmutatott.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Nektek is van olyan tárgyatok, amihez nagyon ragaszkodtok? Nekem a kezemben látható bögre az, amin történetesen én vagyok 4-5 éves koromban. Maga a bögre 20 éves, amire azóta is vigyázok!" – írta a kép mellé Edina.

Különleges masszázssal kényeztették Dukai Regináthttp://www.life.hu/bulvar/20150323-dukai-regina-modellt-cuki-oroszlankolykok-massziroztak.htmlA modellnek különleges napja volt, ugyanis igazi vadállati masszázst kapott. Dukai Regina láthatóan élvezte a különleges élményt, amit a tappancsok nyújtotta neki.TV + Bulvár--Egzotikus kalandozásba kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150323-bodi-sylvi-modell-egzotikus-kalandozasba-kezdett-sri-lankan-ahol-elefanton-utazott-szexi.htmlA modell éppen Srí Lankán tengeti a mindennapjait, ahol szexi szőke barátnőjével egy elefánt hátára pattant.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVisszavonult Psota Irén már csak pár emberrel tarja a kapcsolatothttp://www.life.hu/bulvar/20150323-psota-iren-a-nemzet-szinesze-mar-csak-par-emberrel-tarja-a-kapcsolatot-bezarkozott-lakasaba.htmlNem mozdul ki a lakásából a 85 éves színésznő, akire állandóan egy ápoló vigyázz és ha rosszul van, azonnal érkezik a mentő hozzá.TV + Bulvár--A hírnévért mindent: VV Zsuzsa ingyen is vetkőzne http://www.life.hu/bulvar/20150323-vv-zsuzsa-az-rtl-klub-valovilag7-szereploje-ingyen-vetkozne-a-hirnevert-a-palyboyban.htmlA ValóVilág7 szexi anyukájának legnagyobb álma, hogy a Playboyban szerepelhessen. A vagány lány ingyen is vállalná a meztelenkedést. TV + BulvárOrigoMedveczky Ilona: „Akár meg is mérgezhetnek"http://www.life.hu/bulvar/20150319-medveczky-ilona-tancdiva-nem-kot-senkivel-eltartasi-szerzodest-mert-retteg-hogy-megmergezik.htmlA díva attól retteg, hogy eltennék láb alól, ha eltartási szerződést kötne valakivel, ezért inkább egyedül él és spórol.TV + BulvárOrigoHien meztelenül állt kamera eléhttp://www.life.hu/bulvar/20150318-hien-a-megasztar-egykori-enekesnoje-meztelenul-allt-kamera-ele-uj-klipjeben.htmlAz énekesnő a naturális oldalát szerette volna kihangsúlyozni legújabb klipjében, ezért alig van rajta smink, ruhát pedig egyáltalán nem visel.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.