Való Világ 7 visszavonulás Való Világ VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett VV Fanninak a celeblétből. Nem kér többet az újságírókból és a kamerákból a Való Világ 7 tündérfalvi játékosa. 

A valóságshow-hősnő korábban azt nyilatkozta, mindenképpen a média világában tervezi folytatni villaléte utáni életét, azonban most ennek az ellenkezőjével sokkol: kivonul a celebvilágból!

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Fanni azt állítja, nem a hírnév, csak a nyeremény miatt költözött a villába, és bár egy ideig élvezte a rivaldafényt, mostanra elege lett belőle, és szeretne VV Fanni helyett inkább hétköznapi Fanni lenni.

Emlékezzünk Fanni celeblétére aranyköpéseivel!

A Való Világ boglyas fejű szűzpöcke nem kevés vidám pillanatot okozott a nézőknek, ráadásul életreszóló bölcsességeket és egészen új szavakat is megtanulhattunk tőle, mint az empátiaszavazás és a stesztoszteron. Összegyűjtöttük kedvenc mondatainkat a villa nyúlnőjétől.
Éden Bence máris megdöntötte az új lánythttp://www.life.hu/bulvar/20150420-eden-bence-es-eden-tina-az-eden-hotel-3-jatekosai-szexeltek.htmlÉden Bence nem bánkódott sokat Snjezana kiesése után, máris az egyik új lánnyal vígasztalódott. TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra a Mónika Show-ból tanult a legtöbbethttp://www.life.hu/bulvar/20150420-ordog-nora-egyetemen-tartott-eloadast.htmlÖrdög Nóra a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadást, ahol megosztotta tapasztalatait a közönséggel. TV + Bulvár--Nem akarják az Éden-fiúk Barbara "csoffadt" melleithttp://www.life.hu/bulvar/20150417-eden-barbarat-az-eden-hotel-3-jatekosat-utaljak.htmlSnjezi kiesésével új közellenség született az Édenben. Úgy tűnik, mindenki utálja Barbarát, ráadásul a kinézetével sincsenek megelégedve lakótársai. És a videóit még nem is látták...TV + BulvárOrigoÚjabb édenes szexbaleset! Ezúttal egy fog törött kihttp://www.life.hu/bulvar/20150417-eden-melanie-es-eden-adam-szexeltek-kitort-melanie-foga.htmlÉden Ádám és Melanie a rövidke idő alatt, amit az Édenben töltöttek, folyamatosan szexeltek és veszekedtek. Nem történt ez máshogy kiesésük után sem, de most aztán tényleg kimaxolták a veszekedős szexet, foghíjasság lett a vége. TV + Bulvár--Lilu, Ördög Nóra és Liptai Claudia esélyesek a legjobb női műsorvezető díjrahttp://www.life.hu/bulvar/20150416-lilu-ordog-nora-es-liptai-claudia-eselyesek-a-televizios-ujsagirok-dijan.htmlBejelentették a Televíziós Újságírók Díjára esélyes műsorvezetőket, műsorokat, színészeket. Április 27-én nyolc kategóriában adják át a díjakat. TV + BulvárOrigoIlyen lett VV Fanni feltöltött szájahttp://www.life.hu/bulvar/20150415-vv-fanni-a-valo-vilag-7-jatekosa-igy-nez-ki-feltoltott-ajakkal.htmlA VV7 tündérfalvija nemrég feltöltette ajkait. Mostanra kialakult végleges szájformája, melyet természetesen rajongóival is megosztott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.