Dinnye méretű mellekkel és pár centis derékkal sokkol a magyar DJ

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé -
VV Seherezádé DJ Seherezádé mellek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta véget ért a Való Világ 5, Seherezádé dj-karrierbe kezdett, és láthatóan újabb műtéteknek is alávetette magát. 

Rettentő hosszú póthajat rakatott fel a szakításon és a költözésen túlesett szexi dj, akit már überhosszú műkörmökkel is láthattunk.

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé

Már a Való Világban is szilikonmellekkel hódított Seherezádé, de mostanra még nagyobbra cseréltette implantátumait. Lehet, hogy ettől tűnik sokkal vékonyabbnak a dereka, de ez még mindig nem magyarázza azt, hogy miért lehet két kézzel átérni. Emellett még az arca is egészen megváltozott az egykor nagyon bájos lánynak. Mi történhetett?

Berki nem tud leállni: megint a súlya miatt piszkálja Mónikáthttp://www.life.hu/bulvar/20150420-berki-krisztian-erdelyi-monikat-piszkalja-sulyaval.htmlBerki Krisztiánnak még úgy is sikerült beszólnia a műsorvezetőtársának, Erdélyi Mónikának, hogy Mónika éppen nem is tartózkodott a stúdióban.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huÉden Bence máris megdöntötte az új lánythttp://www.life.hu/bulvar/20150420-eden-bence-es-eden-tina-az-eden-hotel-3-jatekosai-szexeltek.htmlÉden Bence nem bánkódott sokat Snjezana kiesése után, máris az egyik új lánnyal vigasztalódott. TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra a Mónika Show-ból tanult a legtöbbethttp://www.life.hu/bulvar/20150420-ordog-nora-egyetemen-tartott-eloadast.htmlÖrdög Nóra a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadást, ahol megosztotta tapasztalatait a közönséggel. TV + Bulvár--Totál pucéran fotózza magát Éden Mariannahttp://www.life.hu/bulvar/20150416-eden-marianna-puceran-fotozza-magat.htmlÉden Mariannáról sokan nem akarták elhinni, hogy formás feneke nem plasztikai műtétnek, hanem kemény edzéseknek köszönhető. Nos, most alaposan szemügyre vehetjük, és dönthetünk. TV + BulvárOrigoMicsoda bomba nő lett Éden Adriból! http://www.life.hu/bulvar/20150416-eden-adri-az-eden-hotel-3-jatekosa-nagyon-lefogyott.htmlAdri az Éden Hotel kezdete óta a súlya miatt aggódott, és ha ez nem lenne elég, szinte naponta piszkálta valamelyik fiú azzal, hogy ne egyen annyit. Ugyanakkor, mióta véget ért a műsor, bomba nővé edzette és diétázta magát. TV + BulvárOrigoShygys Leventének a színpad alatt okozott örömöt egy rajongóhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-shygys-leventenek-a-szinpad-alatt-okozott-oromet-egy-rajongo.htmlNem is olyan félénkek azok a ShyGys-fiúk, mint azt hirdették! Nagyon pikáns sztorit osztottak meg Kasza Tibivel. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.