A Viszkis megölte volna bűntársát, ha az megsérül

Forrás: TV2 -
gyilkosság viszkis rabló Ambrus Attila lövés sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény megállapodást kötött Ambrus Attila, a Viszkis néven elhíresült bankrabló bűntársával.

A harminc bankrablás miatt börtönbe került Ambrus Attila, más néven Viszkis rabló szabadulása után eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban Till Attila Propaganda című műsorában újra megszólalt és döbbentes vallomást tett. Attila állítja, betartotta volna a kegyetlen megállapodást: ha társa vagy ő sérülés miatt nem tud menekülni, akkor a másik fejbe lőheti.

„Volt egy olyan megállapodásom az akkori bűntársammal, hogy ha valaki megsérül kettőnk közül, és nem tud elmenekülni, akkor a másik fejbe lövi. Az volt a cél, hogy valaki oldja meg a helyzetet, hogy az egyikünknek sikerüljön. Volt egy ilyen megállapodásunk, és én betartottam volna. Hogyha szétlövik a lábamat, és nem tudok elmenekülni, akkor gondolkodás nélkül azt mondtam volna a bűntársamnak, hogy „figyelj, barátom, eljött az a pillanat, hogy vége, oldd meg a helyzetet!" – mesélt Attila.

Sütő Enikő: Majdnem örökbefogadtam egy gyereket,de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, aki 20-as éveiben a Fabulon reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor ő töretlenül hisz benne, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja. Őszinte interjú következik.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSarka Kata aranyban vette át a bronzothttp://www.life.hu/bulvar/20150427-sarka-kata-aranyban-vette-at-a-bronzermet-a-fitbalance-arenaban.htmlÉlete első fitneszversenyén aranyban csillogott Sarka Kata. Nem kigyúrt testéért kapott aranyat, hanem ő volt az egyetlen versenyző, aki arany fürdőruhában állt színpadra. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huElzárás várhat UFO Zsolti állítólagos prostituáltjára – Még mindig keresik a hatóságokhttp://www.life.hu/bulvar/20150427-elzaras-varhat-az-ufo-zsolti-prostitualtakat-kozvetito-ugyeben-erintett-prostitualtra.htmlA többgyerekes családanya is érintett az UFO együttes énekesének ügyében, amely szerint a táncos-rapper korábban prostituáltakat közvetített külföldre. Az asszonyt azonban még mindig nem találják a hatóságok.TV + BulvárOrigoBódi Sylvi többé haza sem jön?http://www.life.hu/bulvar/20150426-bodi-sylvi-glammodell-indoneziaban-marad.htmlEgzotikusabbnál egzotikusabb helyeken fordult meg az utóbbi hetekben a modell.TV + BulvárOrigoStohl András nem örül lánya pályaválasztásánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150426-stohl-andras-nem-orul-lanya-palyavalasztasanak.htmlA saját életét éli Stohl András lánya, aki táncosként nemrég a legtehetségesebb magyar fiatalok közé került. Apja mégsem örül felhőtlenül Luca pályaválasztásának.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKáposztafejek lettek a tanárokból Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kaposztafejeket-csinalt-a-tanarokbol-az-enek-iskolaja-tanuloja-juhasz-zsofi.htmlHihetetlen módon igyekeznek a tanárok és a diákok enyhíteni Az Ének iskolája által diktált feszített tempón, ami mellett nem lehet elhanyagolni a hagyományos iskolát sem. Juhos Zsófi elé tanára, Szulák Andrea a lehető legviccesebb módon varázsolta a tanári kart. Valószínűleg nem célzásnak szánta, de négy káposztafejhez hasonlította a közismert művészeket, önmagát is beleértve.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.