Bruce Jenner nemváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor az egykori olimpikon, Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát, a családból egyedül mostohalánya, Kim Kardashian fogadta el azonnal a döntését. Most azonban úgy tűnik, a valóságshow-sztár toleranciája csak egy bizonyos pontig terjed. 

A Kardashian-Jenner család egykori feje nemrég adta utolsó interjúját féfiként, azóta pedig teljes erővel belevetette magát a nemváltásba. Az egykori tízpróbás olimpikon elárulta, hogy mennyire nehéz volt a családjával is közölnie döntését, és hogy egyedül Kim Kardashian állt mellette az elejétől.

Forrás: Northfoto

Most azonban úgy tűnik, a valóságshow-sztár is kijelölt bizonyos határokat mostohaapját illetően. Erről pedig éppen Bruce Jenner mesélt egy interjúban. "Kim az elején leszögezte, hogy mivel a családot képviselem, ezért nőként is mindig jól kell majd kinéznem" - mondta Bruce Jenner hozzátéve, hogy mostohalánya, Kim Kardashian örömmel felajánlotta, hogy divattanácsokkal látja majd el őt. Egy valamit azonban szigorúan kikötött. "Bármit csinálhatsz, egy valamit viszont tudnod kell: megtiltom, hogy ellopd a szépség-csapatomat" - idézte fel mostohalánya szavait az egykori olimpikon.

Így ünnepelte Kim Kardashian a Föld Napjáthttp://www.life.hu/trend/20150423-kim-kardashian-bikinis-fotoval-unnepelte-a-fold-napjat.htmlMinket is megdöbbentett, de a sztár valóban megemlékezett a Föld Napjáról – persze mindezt egy bikinis fotóval tette.Trend--Jeruzsálemben keresztelték meg Kim Kardashian és Kanye West lányáthttp://www.life.hu/news/20150424-kim-kardashian-es-kanye-west-lanyat-jeruzsalemben-kereszteltek-meg.htmlHagyományos szertartás keretein belül keresztelték meg a celebpár kislányát.News--Bréking! Kim Kardashian könyvet ír!http://www.life.hu/news/20150423-kim-kardashian-selfish-cimu-konyve-hamarosan-megjelenik.htmlEz az információ annyira sokkoló, hogy nem is akartuk elhinni. Pedig a celebnő könyve május 5-én jelenik meg.News--Férfiak lakkozzák a körmüket, így támogatják Bruce Jennerthttp://www.life.hu/news/20150428-bruce-jennert-tamogatjak-a-ferfiak-lakkozott-korommel.htmlA transzneműségét bátran és nyíltan vállaló Bruce Jennert nem csak családja támogatja, de a világon rengeteg ember áll ki mellette. Ezért indult el a mozgalom, amelyben férfiak festik ki a körmüket. NewsDemi Lovato koncertjén állt ki a nővé vált Bruce Jenner melletthttp://www.life.hu/news/20150427-demi-lovato-enekesno-koncertjen-allt-ki-a-nove-valt-bruce-jenner-mellett.htmlHétvégén adta le egy nagy amerikai tévécsatorna Bruce Jenner megható interjúját, amelyben nővé válásának lelki nehézségeiről beszélt. Úgy látszik, sokakat megindított az interjú: Demi Lovato koncertjéről üzent a hírességnek.News--Tényleg nővé válik Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jennerhttp://www.life.hu/drlife/20150204-bruce-jenner-kim-kardashian-mostohaapja-nove-fog-valtozni.htmlA Kardashian-Jenner família feje, Bruce Jenner döntött: a tízpróbás olimpikon 65 évesen nővé fog változni.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.