Lilu, Sebestyén Balázs, Szabó Zsófi, Istenes Bence - Eltűntek a képernyőről az RTL Klub nagyágyúi

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
Szabó Zsófi Istenes Bence Lilu RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje szabadságukat töltik az RTL Klub műsorvezetői. Némelyikük 2015 eleje óta egyszer sem vezetett műsort, a csatorna pedig egyáltalán nem biztos, hogy közülük választja ki a Hungarian’s Got Talent arcát. Mi lesz velük? 

Szabó Zsófi az X-Faktor háttérműsora, az After X befejezése óta nem dolgozik, és ugyanígy van ezzel Lilu, valamint Istenes Bence is. Ők a ValóVilág fináléja óta tűntek el a képernyőről. Még régebb óta nem láthatjuk Sebestyén Balázst, ő a Celeb vagyok, ments ki innen! afrikai forgatása óta nem kapott műsort.

Az persze a tévés berkekben nem titok, hogy a műsorvezetők ezekben a hónapokban is kapnak fizetést, ám hogy mennyit, azt folyamatos találgatások övezik. Egy bennfentes arról beszélt a Blikknek, hogy az alapfizetésüket tekintve nagyságrendileg milliós összegről van szó. Persze mindannyiuknak más és más, de átlagosan egymillió forintra kell gondolni. Amikor pedig jön egy műsor, akkor ezt az összeget emelik.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

A napilap megkereste az RTL Klub sajtóosztályát: "Az igaz, hogy az őszi terveink közül még csak egyet, a Hungarian’s Got Talentet jelentettük be, és a műsorvezetők személyét illetően számtalan találgatás látott napvilágot, de azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy ez az egy műsorunk indul ősszel. Sőt épp ellenkezőleg, számos új, saját gyártású műsort láthatnak majd az RTL Klub és az RTLII nézői, és ezekben bőven lesz helye a műsorvezetőinknek" - válaszoltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.