Őrült rajongók zaklatják az Operettszínház művészeit

Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
rajongó üldözés Operettszínház Dolhai Attila Peller Károly nemi szervek zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészek élete néha olyan, mint egy ijesztő darab: Dolhai Attilát és Peller Károlyt például szerelmükkel, sőt nemi szervükkel zaklatják rajongóik.

Távoltartási eljárás is folyamatban van már az Operettszínház sztárjait zaklató őrült rajongók egyike ellen. Van köztük olyan, aki a nemi szervéről küldött képet – írja a Bors.

Dolhai Attila és Mester Viktória a Parasztbecsület című opera próbáján Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

„Van egy nő, aki napi negyven-ötven üzenetet küldött. Természetesen nem nagyon van időm válaszolni ezekre, ő mégis úgy élte meg, hogy válaszoltam. Akkor durvult el a helyzet, amikor már a színházban, a saját rokonaim füle hallatára újságolta a nézők között, hogy Peller Karesz párja" – mesélte Peller, majd hozzátette: „Rengeteg nő a családi állapotom iránt érdeklődik, van, aki azzal zaklat, hogy azonnal szülni szeretne nekem. De akadt olyan is, aki a meztelen képével akart az ágyába csalni, vagy aki a nemi szervét fényképezte és küldte el."

Dolhai Attila a színház egyik legnagyobb sztárja, így egyértelmű, hogy ő is került már kellemtlen helyzetbe. „Tudják, mi a kedvenc süteménye, és rendszeresen elárasztják vele a színház portáját. Sok rajongója minden előadásán jelen van, és olyan is akad, aki mindig az első sorban ül. Előfordul, hogy nemcsak Pestre, hanem az ország bármely pontjára elkísérik a fellépéseire" – mondta a színházi berkeket jól ismerő informátor.

Hátborzongató szellemházban lakott Radics Gigi http://www.life.hu/bulvar/20150506-radics-gigi-megasztar-gyoztes-enekesno-es-csaladja-rettegesben-eltek-amerikaban-mert-a-hazban-ahol.html Az énekesnő és családja rettegésben töltötte napjait Amerikában: a Los Angeles-i házban, ahol laktak, szellemek járkáltak. TV + Bulvár -- Ismét pucéran borzolta a kedélyeket Éden Bence http://www.life.hu/bulvar/20150506-eden-bence-a-tv2-eden-hotel-musoraban-ismet-puceran-borzolta-a-kedelyeket.html Őrület! Még a lányok is kiakadtak Bence pikáns, magamutogató akciójától, és felöltöztették. TV + Bulvár Origo Bréking! Dalt írtak Berki Krisztiánról - Ez lesz a csajok himnusza? http://www.life.hu/bulvar/20150505-berki-krisztianrol-a-tv2-eden-hotel-musorvezetojerol-mulatos-dalt-irt-a-skatula-duo.html A legnagyobbak kiváltsága elérte Berki Krisztiánt is, a Skatula Duó mulatós dalt írt a magyar macsóról. TV + Bulvár -- Kasza Tibi eltűnik az éterből http://www.life.hu/bulvar/20150505-kasza-tibi-eltunik-az-eterbol-nyaron-nem-lesz-hallhato-a-class-fm-morning-showjaban-sebestyen.html Ha kedd, akkor Kasza Tibi! A Morning Show több milliós hallgatótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázsék poénjai mellett minden kedd reggel Kasza Tibi hangjára ébredhet. Most azonban rövid időre elválnak a dinamikus négyes útjai. TV + Bulvár -- Bajor Imre özvegye: „Nyugalmat szeretnék magam körül" http://www.life.hu/bulvar/20150506-bajor-imre-ozvegye-ildiko-egy-ideig-nem-szeretne-nyilvanossag-elott-szerepelni-es-nyugalmat-kert.html Pokoli nehéz időszakon van túl a tavaly elhunyt színész özvegye, Ildikó, aki elmondta, egy darabig nem szeretne nyilvánosság előtt szerepelni. TV + Bulvár -- Kifogott a matek érettségi a magyar szépségkirálynőn http://www.life.hu/bulvar/20150505-sydney-van-den-boschon-a-miss-earth-hungary-gyoztesen-kifogott-a-matek-erettsegi.html A Miss Earth Hungary győztese közösségi oldalán sopánkodott a matek érettségije miatt. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.