Megsérült Stohl András - Vajon mi történhetett?

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
színész Stohl András Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sérülten lépett színpadra vasárnap este a színész, a rákövetkező napon pedig a Vígszínház közleményben tájékoztatta nézőit, hogy Stohl András nem folytatja tovább a Jó estét nyár, jó estét szerelem! próbáit. A színész a darabban főszerepet játszott volna, így jogosan merül fel a kérdés: vajon mi történhetett?

Bekötött kézzel láthatták a nézők vasárnap este színpadra lépni Stohl Andrást, a Pesti Színház Testőr című darabjában - írja a Bors. A lap a színészt is megkereste, aki szűkszavúan csupán annyit mondott, "majdnem el van törve", majd bontotta a vonalat.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A cikk szerint nem ez az egyetlen furcsaság, ami a színésszel kapcsolatban mostanában napvilágot látott. Tegnap ugyanis a Vígszínház közleményben tájékoztatta közönségét, hogy készülő új darabjának főszerepét, melyet Stohl András játszott volna, művészi okokból átadja Wunderlich Józsefnek.

A lap szerint a döntés hátterében állítólag az áll, hogy a színészt mostanában egyre többször látják azon a szórakozóhelyen, ahonnan 2010-ben indult haza, amikor olyan súlyos balesetet okozott, hogy börtönbüntetésre ítélték miatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.