Szellő István: "A Híradó félkatonai szervezetként működik"

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
híradós George Clooney Szellő István RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere az Egy  Csepp Figyelem Alapítvány rendezvényén is részt vett. Szellő István híradózásról, az RTL Klub első időszakáról mesélt nekünk.
Nagy Ricsi a Margit-hídra költözött – hatalmas franciaággyal érkezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-nagy-ricsi-a-margit-hidra-koltozott-ahova-egy-hatalmas-franciaaggyal-erkezett.htmlAz X-Faktor egyik legsikeresebb énekese kibútorozott Budapest hídjára, de vajon mit szóltak ehhez a járókelők?TV + Bulvár--Brazil szívtipró lett a Rising Star énekese Peter Srámekhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-brazil-szivtipro-lett-a-rising-star-os-peter-sramek.htmlA Rising Star szlovák versenyzője, Peter Srámek arra vágyik, hogy olyan gazdag és jóképű legyen, mint a brazil sorozatok szívtiprói. Egy kis időre belebújhatott egy szappanopera főhős szerepébe.TV + Bulvár--VV Dóri a Bahamákon sütteti plasztikpopóját - De kié az a tenyérnyom?http://www.life.hu/bulvar/20150512-vv-dora-a-valo-vilag-7-jatekosa-a-bahamakon-napozik.htmlMicsoda Bahama mama! VV Dóri csúcsformában, a Bahamákon napoztatja kerek fenekét. TV + BulvárOrigoKulcsár Edina kikészült http://www.life.hu/bulvar/20150512-kulcsar-edina-szepsegiralynonek-a-miss-world-elso-udvarholgyenek-repuloutja-amerikaig-kinkeserves.htmlA szépségkirálynő Londonból még vidáman jelentkezett be, ám az azt követő, Miami-ig tartó repülőút nem tartogatott sok jót Edina számára.TV + Bulvár--Ők választották ki Vajna Timi szépségeit!http://www.life.hu/bulvar/20150512-ok-valasztottak-ki-vajna-timi-szepsegeit-katus-attila-raba-timea-toman-szabina-sarosi-zoltan.htmlHamarosan bemutatják a Miss Universe Hungary 16 döntősét, akiket szakmai zsűri választott ki. És kik voltak a zsűritagok?Eláruljuk!TV + BulvárOrigoCukorbeteg lett Szellő István - szerencsére csak tiszteletbelihttp://www.life.hu/bulvar/20150512-tiszteletbeli-cukorbeteg-lett-szello-istvan-egy-csepp-figyelem-alapitvany-10-szuletesnap.htmlNem csak a képernyőn elválaszthatatlan az Erős Antónia és Szellő István páros. A híradósok a munkán kívül is találtak egy közös pontot, amelyben egyfomán gondolkoznak. Pedig csak egyikük beteg.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.