"Alkoholizmus, hajléktalanság, infarktus" - Ezeken ment keresztül Beri Ary a Szerelem első vérig egykor rajongott Fügéje

Beri Ary Szerelem első vérig
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a Szerelem első vérig Fügéjére? Beri Ary ma 47 éves, és teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Megváltozott, kemény megpróbáltatásokon ment keresztül, és sok idő után néhány éve az RTL Klub XXI. század című műsorában mesélt életéről. 

Beri Ary arról mesélt, hogy a Szerelem első vérig után nem tudta kezelni a sztárságot, bár kapott később is szerepeket, a Túsztörténetben alakított szerepéért pedig díjat is kapott, de nem engedték ki Spanyolországba átvenni. Egy év múlva kapta meg összetörve. "Akkor döntöttem el, hogy itt a vége" -nyilatkozta. A XXI. század riportját itt meg is nézheted:

A Best arról ír, hogy a színész ezután eltűnt, nem volt lakása, munkája, célja. "Próbáltam úgy lenni a világban, hogy nem vagyok ott, csak nehogy megismerjenek, visszagondolva 20 évem ment rá erre" - mesélte. "Sok mindent megéltem, voltam hajléktalan is... 2011-ben infarktusom volt, utána tettem le a piát és a cigit. Az elmúlt évtizedekben végig be voltam rúgva... most szeretnék kijönni pár komolyabb adósságból" - tette hozzá a művész, aki fest, bútorokat készít, és egy kiállítást is szerveztek neki, ami hatalmas sikert aratott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.