magány egyedül zeneszerző Amerika énekesnő Boston Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megkezdte tanulmányait Amerikában, ahová kint tartózkodó ismerősök és barátok híján utazott, de ő nem félt a magánytól.

A Berklee egyetem zeneszerző szakára felvételt nyert Hiennek eszébe sem jutott pánikba esni attól, hogy Bostonban az ismeretlen várja a tengerentúlon – írja a Bors.

Hien már talált alkalmi barátokat Amerikában Forrás: Facebook/Hien

„Közvetlen ismerőseim nincsenek itt. Egy magyar dzsessz-zongorista énekesnőről tudom, hogy a Berklee-re jön, de ő csak egy tizenkét hetes nyári programon vesz részt. A Harwardon van egy-két diák, akikkel fel tudom venni a kapcsolatot, de ők is csak ismerősök ismerősei" – vázolta fel amerikai kapcsolatait Hien, aki azért nem lesz mindig magányos.

„Egyik barátom már meg is vette a repülőjegyet, és egy hét múlva jön utánam. Király Viktorral meg azt tervezgettük, hogy amikor New Yorkban lesz, átugrik Bostonba. Már most nagyon várom. Egyébként meg egyáltalán nincs miért aggódnom: a tanulás mellett szeretnék sok embert megismerni, vagyis nyitott szemmel és szívvel járok" – mondta Hien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.