Harsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiával

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kisfiú Olaszország Harsányi Levente nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.

Tavaly ősszel megszületett Harsányi Levente kislánya, Lilla, akinek az idei lesz az első nyara. A pici lány a Balatonra készül, édesapja és bátyja pedig a tengerpartra.

Hamarosan elutazunk a 6 éves kisfiammal a tengerpartra. Ez lesz az első olyan közös utazásunk, amelyen csak kettesben leszünk. Egy hétre kocsival megyünk Jesolóba, ahol a terveink szerint remekül fogunk szórakozni. Beterveztünk csúszdaparkot, pizzázást, fagyizást, sok-sok fürdést. Nándi már leadta a rendeléseket, mivel szeretné tölteni az idejét. A gyerek pont olyan korba ért, amikor már sok mindent lehet vele együtt csinálni. A 8 hónapos Lilla nem tart velünk, vele nem leányálom az utazás, ő a Balaton partján fog nyaralni” – magyarázta Levente, aki izgatottan várja az indulást. Ha hazajön, akkor viszont őt várja a munka.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nyáron a család leköltözik a Balatonra, innen járok fellépésről fellépésre. Sport, munka, fellépés, gyerek és pihenés teszi ki a nyaramat, és egy komoly felkészülés. Augusztusban triatlonversenyre készülök, az olimpiai távot szeretném teljesíteni. Felkészülés gyanánt heti kétszer úszom, futok és biciklizem. Az úszás, az nagyon érdekesen alakul!” – nevetett Levente, majd elmesélte, miért is.
„Azt hittem, tudok úszni. Amikor lementem az első edzésre, az edző kérte, hogy mutassak valamit. Házi mellúszást adtam elő. Pár tempó után odajött a medence széléhez, és közölte, hogy egy intelligens vizsla úszik így. Megmutatta újra, hogyan kell úszni, szinte gyereknek éreztem magam. Azóta jobban megy” – tette hozzá Levente, aki a Duna TV-n a Magyarország szépe választás egyik műsorvezetője lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.