Magyarország Szépe: örökbefogadott egzotikus szépség az indulók között

Forrás: Facebook/Nmekini Agata Blessing<br/>Fotó: Borzi Vivien -
örökbefogadás Magyarország Szépe nigériai versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy békéscsabai óvodapedagógus lány nagyon kitűnt a Magyarország Szépe indulói közül. Nem csak a külseje különleges, életének története sem hétköznapi.

Gyönyörű, egzotikus lányt fedeztünk fel a Miss World Hungary szépségverseny indulói között, Nmekini Agata Blessing.

Forrás: Facebook/Nmekini Agata Blessing
Fotó: Borzi Vivien

„Apukám nigériai, anyukám pedig magyar, ezért van kicsit egzotikus külsőm. Ötéves koromban pedig örökbe fogadtak Békéscsabán. Nem emlékszem, hogy kiskoromban intézetben éltem-e, vagy szülőknél, de a vér szerinti szüleimre emlékszem. Nekem nem kellett 18 éves koromban elmondani, mi történt velem, hogy kerültem be ebbe a szerető családba, ötévesen már tudtam. Pontosan nem tudom, hogy miért adtak örökbe, nem is érdekel. Az biztos, hogy nyomós indokuk lehetett. Édesanyám talán azt szerette volna, hogy ne szenvedjek semmiben sem hiányt és olyan családban nevelkedjek, ahol mindent megkapok, és szeretetteljes légkör vesz majd körül. Nem szoktam velük találkozni, nem tudom, hol élnek. Természetesen gondolkoztam azon, hogy mi lehet velük, de jól érzem magamat a családomban, boldog vagyok, és hálás nekik" – árulta el a 21 éves lány, aki egyke lenne, ha nem került volna családba.
„Két nővérem van, akik engem babusgatnak, hisz én vagyok a kicsike. Még otthon lakom, de igyekszem önállósodni. Először szülésznőnek készültem, de most óvodapedagógusnak tanulok. Nagyon szeretem a kicsiket, még a legrosszabb gyereket is meg tudom szelídíteni. Van egy kisfiú, aki korábban csak legókkal és autókkal játszott az óvodában, nemrég jött velem főzni a kiskonyhába. Imádom a gyerekeket, hatalmas türelmem van hozzájuk" – nevetett a fiatal lány, akit a barátnője beszélt rá a Miss World Hungary szépségversenyre.
„Egy éve kezdtem el megmérettetni a szépségemet, apróbb versenyeken indultam. Tavaly megválasztottak Békéscsaba szépének, az idén zsűrizni megyek, és átadom a koronámat. Remélem, hogy hamarosan egy másik kerül a fejemre.”

Pocakkal vezeti a Magyarország Szépe választást Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150605-pocakkal-vezeti-a-magyarorszag-szepe-valasztast-tatar-csilla.htmlMa délelött kiderült, hogy kik vezetik a Magyarország Szépe gálát! Tatár Csilla és Harsányi Levente kalauzolják majd a nézőket a Duna tévén a szépségek világában!TV + Bulvár--A monacói hercegi pár is megcsodálja Magyarország szépe indulóit!http://www.life.hu/bulvar/20150605-a-monacoi-hercegi-par-is-megcsodalja-magyarorszag-szepe-induloit-egy-divatbemutaton-monacoban.htmlBemutatták a Magyarország szépe verseny indulóit! Kétezer jelentkezőből kiválasztották azt a 21 lányt, akik indulnak a Magyarország Szépe, azaz Miss World Hungary címért. Őket a monacói hercegi pár is meg fogja csodálni egy különleges divatbemutató keretében Monacóban, ahová meghívták a lánycsapatot.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoSarka Kata: "Igenis irigyeljenek!" - Hajdú exe negatív kommentekkel bombázzahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-sarka-kata-tudja-hogy-irigylesre-melto-az-elete.htmlSarka Katát inspirálják, ha irigykednek rá, hiszen valóban irigylésre méltó az élete. Ráadásul sokszor tudja, hogy kik rejtőznek az álnevek mögött a Facebookon, akik gyakran beszólnak neki. "Az egyik Peti exbarátnője" - bökte ki. TV + BulvárOrigoSarka Kata vetélytársa lett Vajna Timi?http://www.life.hu/bulvar/20150531-sarka-kata-vetelytarsa-lett-vajna-timi.htmlSarka Kata a Miss World Hungary, Vajna Tímea pedig a Miss Universe Hungary szépségversenyre toborozza a szebbnél szebb lányokat. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSarka Kata keresi a legszebb lányokathttp://www.life.hu/bulvar/20150522-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-ugyvezetoje-keresi-a-legszebb-lanyokat-indul-a-szepsegkiralyno.htmlElstartolt a Magyarország szépe verseny, a zsűri már összeült, hogy kiválassza a lányokat, akik a döntőbe juthatnak.TV + Bulvár--Betörne az amerikai filmiparba Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-kamaras-ivan-szinesz-betorne-az-amerikai-filmiparba.htmlA színész ideje nagy részét Amerikában tölti, ahol folyamatosan castingokra jár.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.