Divatbaki a Magyarország szépe versenyen

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fashion week baki Magyarország Szépe Baronits Gábor Schiffer Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen érthető, szép lányok versenyéhez illik nagyon trendin felöltözni, pláne, ha az erősebbik nemet erősíted. És persze illene érteni a divathoz egy kicsit.

Nem elég tudni, hogy éppen mi a divat, érteni is kell ahhoz, hogy mit mikor kell stílusosan viselni. A szépségkirálynő-választás közönségének hímnemű tagjai közül többen is hatalmas divatbakit követtek el. Valószínűleg a hölgyek öltözékében is találtunk volna hibát, de a sok "trendi", egymás mellett álló, mezítlábas fiatalember egyszerűen kiszúrta a szemünket.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nagyon trendi mostanság, nincs is semmi baj a felgyűrt nadrággal és a zokninélküliséggel, a mokaszinnel, de az casual ruházat (vagyis hétköznapokra való viselet). Magyarország szépe választás viszont egy vasárnap esti, alkalmi esemény, amit illik megtisztelni. Én zsűritagként nyilván másképpen öltöztem, és a zsűri többi tagja sem mezítláb pontozott. Nyáron este egy fehér nadrággal, mezítlábas cipővel persze én is elmennék egy sima, esti ivászatra vagy buliba, de nem ide!" - kommentálta a látottakat Schiffer Miklós stílusszakértő.

Baronics Gábor és Sydney Van Den Bosch az afterpartin. Itt már megengedett a laza öltözék! Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Magyarország Szépe: Vajna Timinél kiesett a versenyből, Sarka Katánál királynőnek választották Kiss Danielláthttp://www.life.hu/bulvar/20150622-kiss-daniella-miss-world-hungary-2015-vajna-timinel-kiesett-sarka-katanal-kiralyno-lett.htmlMásodik nekifutásra valósult meg az álma Kiss Daniellának, aki Kulcsár Edinától, a világ második legszebb nőjétől vehette át a koronát. Daniella tavaly, Vajnáék szépségversenyén már megmérette magát, de akkor még a legszebb három lány közé sem jutott be.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huVajna Timi visszaadná Sarka Katának a Miss Universe Hungaryt: "Egyszerűen nem éri meg ezt a szépségversenyt megrendezni!"http://www.life.hu/bulvar/20150622-vajna-timi-visszaadna-sarka-katanak-a-miss-universe-hungaryt-nem-eri-meg-megszervezni.htmlÚgy tűnik, hogy Timi lelkesedése a szépségverseny-szervezésért alábbhagyott, jövőre szabadulna a Miss Universe Hungary licencétől.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huPánikhangulat a Magyarország szépe verseny előtt - 24 órával a kezdés előtt kellett lecserélni a fellépőruhákathttp://www.life.hu/bulvar/20150622-hihetetlen-veszelybe-kerult-a-miss-world-valasztas-showja-nem-voltak-szinpadkepesek-a-ruhak.htmlVasárnap este egy tökéletesen megszervezett, látványos műsor keretében választották meg Magyarország szépét, Kiss Daniellát. A Life.hu megtudta, hogy egy nappal a show előtt hihetetlen döntést kellett hoznia a produkciónak: 24 órán belül lecserélték két tour ruháit.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMagyarország szépe: Baleset történt a színpadon közvetlenül a show utánhttp://www.life.hu/bulvar/20150622-magyarorszag-szepe-baleset-tortent-a-szinpadon-show-utan.htmlKórházban ér véget Viczián Viktória életének egyik legcsodálatosabb időszaka, a Miss World-választás és az azt megelőző felkészülési időszak. Amikor a kamerák fénye kihunyt, baleset történt a színpadon.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen érzés volt Kulcsár Edinának átadni a koronáthttp://www.life.hu/bulvar/20150622-ilyen-erzes-volt-kulcsar-edinanak-atadni-a-koronat.htmlKulcsár Edina, akit a világon a második, Magyarországon tavaly pedig a legszebb lánynak kiáltottak ki, a vasárnap esti Miss World Hungary választáson átadta koronáját. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÉlőben a Miss World Hungary-ről: Sarka Kata, Wolf Kati és Tatár Csilla is álomszéphttp://www.life.hu/bulvar/20150621-eloben-a-miss-word-hungary-rol-sarka-kata-wolf-kati-es-tatar-csilla-is-alomszep.htmlElkezdődött a Magyarország Szépe verseny, a Life.hu pedig a helyszínről közvetíti az eseményt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.