Tücsi imádja a tengert, de nem mer bemenni a Balatonba!

Tücsi Aryee Claudia tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudja elképzelni a nyarat víz nélkül Tücsi, pedig gyerekkorából kifejezetten rossz élményt hordoz magában a vízparti strandolásról. A műtőasztalon kötött ki egy kellemes nyári fürdőzés után.

A Sportklub egzotikus híradósa Aryee Claudia (Tücsi) számára a nyár nem lehet teljes sport és vízpart nélkül. Nemrég Barcelonában járt, és a nyár hátralévő hónapjaiban a Balatonra készül. De fürödni nemigen fog a vízben, hacsak nem viszik be a tó közepére!

„Nemrég a párommal ellátogattam Barcelonába, de az az út inkább szólt a városnézésről és a gyaloglásról, mint a pihenésről.

Forrás: Redlemon

Nem volt még nagyon meleg, a tenger még hideg is volt, igaz, ez a helyieket nem zavarta. Én viszont 30 fok alatt nem vetkőzöm le fürdőruhára, a vízbe pedig 25 fok alatt bele sem megyek. A Balatont is nagyon szeretem, de csak akkor, ha felmelegszik , és mindemellett csak a közepén vagyok hajlandó fürödni, annak ellenére, hogy nem vagyok jó úszó. 14 éves koromban a Velencei-tónál a sekély vízben pancsolva elkaptam egy olyan fertőzést, amit nem tudtak kikezelni. Az lett a vége, hogy kórházba kerültem, és ki kellett venni a mandulámat. Így annak ellenére, hogy nem úszom jól, azaz hosszasan nem bírok tempózni, a mély vízben szoktam csak megmártózni" – árulta el Tücsi, aki szeretné minden második hétvégéjét a magyar tenger mellett, az északi parton, Tihany és Balatonfüred környékén tölteni.

Forrás: Redlemon

Völgyesi Gabi: Ádámmal a kapcsolatunkat el nem tudom képzelni a zenekar nélkül http://www.life.hu/bulvar/20150630-volgyesi-gabi-adammal-a-kapcsolatunkat-el-nem-tudom-kepzelni-a-zenekar-a-unique-nelkul.htmlVölgyesi Gabi, a Unique együttes énekesnője komoly döntést hozott, amikor beengedte a kamerákat az életébe. Így már nemcsak a sugárzó, szőke dívát láthatjuk, aki a színpadon elvarázsolja közönségét, hanem a kétgyermekes édesanyát is megismerhetjük. TV + Bulvár--Így még nem láttad Stohl Andrást! Apaszerepben is remekel a színész!http://www.life.hu/bulvar/20150629-stohl-andras-kislanyaval-franciskaval-kezdte-a-nyarat.htmlStohl Andrást ritkán látható apaszerepben. A botrányairól és kíváló alakításairól közismert színész megmutatta, milyen is az, ha apaszerepben tűnik fel.TV + Bulvár--Nem kell a színháznak Szabó Győző kisportolt testehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-nem-kell-a-thalis-szinhaznak-szabo-gyozo-kisportolt-teste.htmlNem éppen a kigyúrt, jó testű színészek a kapósak a Thália színházban. Szabó Győző azért kapott szerepet, mert lassanként eltűnnek a kockák a hasáról.TV + BulvárOrigoÚjabb fordulat Bálint Antónia és Sarka Kata ügyében - Frabato: "Toncsi járt nálam"http://www.life.hu/bulvar/20150630-frabato-mestermagus-allitja-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-jart-nala.htmlFrabato mestermágus nem titkolja, hogy Bálint Antónia járt már nála, annak ellenére, hogy az egykori szépségkirálynő tagadta mindezt. TV + Bulvár--Közösségi oldalán keres keresztszülőket Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-vajna-timea-andy-vajna-felesege-keresztszuloket-keres-kutyusanak.htmlAndy Vajna felesége közösségi oldalán kérte rajongói segítségét, hogy az új családtagnak nevet keressenek.TV + Bulvár--Templomokban szónokol Kudlik Julihttp://www.life.hu/bulvar/20150630-kudlik-julia-egykori-musorvezeto-templomokban-szonokol-a-szeretetrol.htmlAz egykori tévés bemondó, aki töretlen népszerűségnek örvend, manapság templomokban hirdeti az igét.TV + BulvárMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.