színésznő Sofía Vergara termékenység lefagyasztás megtermékenyítés petesejt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern Family sztárja, Sofia Vergara nagyon szeretne újra anya lenni, ám nem a hagyományos módon kíván teherbe esni. Bevallotta, hogy termékenységi szakértőhöz jár.

A 40 éves színésznő azt is elárulta, hogy jelenleg hormontablettákat szed, amit injekciókúra követ majd, továbbá az egészséges életmódra is nagy hangsúlyt kell fektetnie.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nagyon oda kell figyelnem arra, hogy mit eszek, mert le akarom fagyasztatni a petesejtjeimet. Az orvosok minél több sejtet akarnak kapni tőlem, mert habár sokat termel a szervezetem, nem mindegyik jó és nekik a legtökéletesebbre van szükségük. A barátom, Nick Loeb 37 éves, de még nincs gyereke, ezért van az egész felhajtás" - nyilatkozta Vergara a Vogue magazinnak.


Olyan pletykák is kiszivárogtak, miszerint Sofia béranyát fogad majd leendő gyermeke kihordásához, de ezt a hírt a színésznő egyelőre nem erősítette meg. A kolumbiai szépségnek egyébként már van gyermeke, aki mindig is vágyott testvérre. Most úgy néz ki, ami késik, nem múlik és a népszerű sorozatban is újdonsült kismamát alakító Sofia hamarosan újra anyai örömök elé nézhet.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.