személyiség Gáspár Győző valóságshow Gáspár Evelin nevelés Gáspár Virág Gáspár Bea valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamerák előtt nem lehet gyereket nevelni.

A Blikk információi szerint Gáspár Bea szerint nem lett volna szabad kamerák előtt élni az életüket, valamint őszintén vallott arról is, hogy többet kellett volna foglalkoznia a lányaival.

Fotó: TV2

Bea asszony, néhány napja a „Majka Nanee!” című műsorában beszélt családi életükről. Úgy látja Evelin szó szerint belemenekült a csokievésbe:

„Evelin lányom nagyon jó korban volt, amikor tíz éve elkezdtünk forgatni, mert akkoriban kamasz volt, így minden ellen tiltakozott. A forgatások ellen is, ezért, ha úgy tartotta kedve, felment a szobájába tanulni, csokizott és hízott. Evelin belemenekült az édességbe.”

Virágnak pedig különösen nem tett jót az elmúlt évek lazasága:

„Virág most lesz 12 éves és abszolút nem bírunk vele. Nála nincsenek szabályok, hiába mondjuk neki, hogy mit csináljon, azért sem csinálja. Ilyenkor sokszor azt gondolom, hogy itt a hátulütője az elmúlt éveknek, és ami korábban annyira kézenfekvő volt, pörgette a gyereket, az ma már nem működik – mondta az édesanya, aki azt is bevallotta, jelenlegi tapasztalatai birtokában ma már hosszasan hezitálna azon, belemenjen- e a kamerák előtt zajló életebe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.