terhesség férfi megható élmény kispapa kismama magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa kütyüt dobtak piacra, amelynek segítségével a férfiak is átélhetik a terhesség élményét.

A szülés élménye ezentúl már nem csak a nőké! Leleményes feltalálók terhességi övet fejlesztettek ki a férfiaknak, amelynek segítségével a pasik is érezhetik a baba mozgását, rúgását. Az alábbi, megható videóban megnézheted, hogyan is működik a berendezés és látni a kispapák örömét is, amikor megérzik a magzat mozgását.

Íme, a videó a furcsa szerkezetről és a könnyeikkel küszködő apukákról:

Az Avatar sztárja, Zoe Saldana két babát hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20140725-zoe-saldana-az-avatar-sztarja-ikreket-var.htmlA színésznő és férje, akivel egy éve házasok, ikreket várnak – tudta meg az Eonline.com. Gratulálunk a párnak!Család--Hisztérikusan félti kislányát Kóbor Jánoshttp://www.life.hu/csalad/20140724-kobor-janos-az-omega-frontembere-hiszterikusan-felti-lanyat-lenat.htmlAz Omega frontembere 63 évesen vált másodszor apává és minden percben retteg, lányát nehogy valami baj érje.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huVallomás! Demcsák Zsuzsa szeretne még egy gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20140722-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musoranak-musorvezetoje-bevallotta-szeretne-meg-gyermeket-szulni.htmlA TV2 műsorvezetője a Mokka adásában Zsidró Tamással és Fésűs Nellyvel beszélgetett a 40 év feletti gyermekvállalásról, amikor elárulta magát.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.