Megható sorokkal búcsúztak gyermekei Bajor Imrétől

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Bajor Imre halál megható gyermek levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 57 éves korában elhunyt színművész két gyermeke búcsúlevelet írt édesapjának, amelyből a legmeghatóbb sorokat idézzük.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bajor Imre augusztus 6-án a kora reggeli órákban elhunyt. A pályatársak megdöbbentek a hír hallatán. A színész két gyermeke, Lili és Marci a következő sorokkal búcsúztak édesapjuktól a Story hasábjain.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Az utóbbi időben éreztük már, hogy egyre rosszabb a helyzet, és hogy vészesen fogynak a közös percek. Mikor kérte, hogy inkább ne látogassuk már meg, mert nem akarja, hogy így lássuk elkezdtünk félni... Remélem, be tudom fejezni azt, amit apa elkezdett a színpadon. Utoljára azt mondtam neki, hogy szeretlek, Papa!" – írt a megható sorokat Bajor Lili.

„Apa rákos lett. Nem tudtam elhinni. Felgyorsultak az események. Aztán egy este felhívott apa és megkért, hogy kísérjem el őt Kínába, ahová nagy reményekkel utaztunk. Kínában nemcsak a fia voltam, hanem a barátja. Szerintem több évnyi beszélgetést pótoltunk... Amikor utoljára láttam, így búcsúztam tőle: vigyázz magadra. Remélem, ott fönt vigyáznak rá" – írta Bajor Marci.

Felkészülés az iskolára – ingyenes feladatlapok az internetenhttp://www.life.hu/csalad/20140627-felkeszules-az-iskolara-ingyenesen-elerheto-feladatlapok-az-interneten-altalanos-iskolai-tanuloknak.htmlAkár első osztályba, akár nyolcadikba megy a gyerek, minden szülő vágya az, hogy az ő szeme fénye legyen a legokosabb. A hosszú nyár után azonban nehéz visszazökkenni a mindennapos mókuskerékbe, éppen ezért nem árt az iskolakezdés előtt némi gyakorlás, az ismeretek felelevenítése. Íme, néhány ingyenesen letölthető feladatlap, ami segíti a felkészülést.CsaládOrigoÉlni tudni kell! Napszemüvegben vagánykodik Simon Cowell és kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140814-simon-cowell-x-faktor-mentor-cuki-foton-kisfiaval-erickel.htmlAz 54 éves X-Faktor-mogul újabb cuki fotón pózol féléves gyermekével, Erickel.CsaládOrigoKisfiuk lesz Balázséknakhttp://www.life.hu/csalad/20140812-sebestyen-balazseknal-jon-a-masodik-baba-kisfiut-varnak.htmlAhogy írtunk is róla, Sebestyén Balázs és felesége, Viki, második gyermeküket várják. A testvérek között öt év korkülönbség lesz, és már a baba neme is kiderült.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.