Hamarosan apa lesz az Avatar sztárja, Sam Worthington

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Sam Worthington Avatar várandós terhes Lara Bingle gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömhír! Az Avatar film színésze és barátnője, Lara Bingle első gyermeküket várja.

Bár alig egy éve, hogy összejöttek, Sam Worthington és modellbarátnője, Lara Bingle hamarosan szülői örömök elé néznek. A pár a US Weekly magazinnak erősítette meg a hírt, miszerint első gyermeküket várják.

Forrás: AFP/Robyn Beck
Katalin lemondta máltai útját terhességi rosszulléte miatthttp://www.life.hu/drlife/20140919-katalin-hercegno-lemondta-maltai-utjat-terhessegi-rosszullete-miatt.htmlA második gyermekével várandós Katalin kénytelen volt lemondani első önálló tengerentúli turnéját Máltán, mert továbbra is súlyos rosszullétek gyötrik reggelente.Dr. Life--Terhespocakkal pózolt a meztelen Beyoncéhttp://www.life.hu/news/20140923-beyonce-meztelen-terhespocakjat-olelgeti-ferje-jay-z-egy-sosem-latott-videoban.htmlSosem látott felvételeket osztott meg családjukról Beyoncé és férje, Jay-Z közös koncertturnéjuk utolsó estjén. Az egyik képen felvillan a várandós, félmeztelen énekesnő is.News--Az Avatar sztárja, Zoe Saldana két babát hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20140725-zoe-saldana-az-avatar-sztarja-ikreket-var.htmlA színésznő és férje, akivel egy éve házasok, ikreket várnak – tudta meg az Eonline.com. Gratulálunk a párnak!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.