Katalin lemondta máltai útját terhességi rosszulléte miatt

Forrás: AFP/Carl Court -
hányás terhesség lemondás Katalin hercegnő terhességi rosszullét Málta Vilmos herceg függetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második gyermekével várandós Katalin kénytelen volt lemondani első önálló tengerentúli turnéját Máltán, mert továbbra is súlyos rosszullétek gyötrik reggelente.

A hét elején még csak sejteni lehetett, de mostanra bizonyossá vált: Katalin hercegnő, aki második gyermekét várja Vilmos hercegtől, nem utazik Máltára hétvégén – írja a Daily Mail. Cambridge hercegnőjének állapota ugyanis továbbra sem javul, súlyos terhességi hányás gyötri, így orvosai tanácsára otthon marad.

Forrás: AFP/Carl Court

A körülbelül 8 hetes terhes hercegnő Málta függetlenségének 50. évfordulója alkalmából látogatott volna a szigetországba, Vilmos helyettesíti majd – adta ki hivatalos közleményében a Kensington-palota.

Kíváncsi vagy, hogy nézne ki Katalin és Vilmos kislánya? Kattints IDE, hogy megtudd!
Megszólalt Vilmos herceg: "Katalin jól van"http://www.life.hu/csalad/20140908-vilmos-herceg-elso-nyilatkozata-miutan-bejelentettek-katalin-hercegno-terhes-masodik-gyerekukkel.htmlKatalin hercegnő - az első terhességéhez hasonlóan - a másodikat is nehezen viseli és reggeli rosszullétek gyötrik. A kismama hétfőn Vilmossal tartott volna egy hivatalos eseményre, ahova a herceg végül egyedül érkezett.Család--Hivatalos! Katalin és Vilmos második gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20140908-katalin-es-vilmos-cambridge-hercege-es-hercegneje-masodik-gyermekuket-varjak.htmlCambridge hercege és hercegnéje hivatalos közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy Katalin ismét várandós, második gyermeküket várják - írja a BBC. Nagyon gratulálunk nekik!CsaládLesifotó: Vilmos és Katalin romantikáztak egyet - de hol van a kis György herceg?http://www.life.hu/csalad/20140831-kate-middletont-es-vilmos-hergceget-a-repteren-kaptak-lencsevegre-eppen-utazni-keszultek-george.htmlA hercegi pár a Kings Cross állomásra érkezett a spánieljükkel, Lupóval együtt, hogy innen utazzanak a norfolki, nemrég felújított házukba, Ammer Hallba, amit a királynő ajándékozott nekik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.