Hogy micsoda? Károly herceg kiszolgáltatta a sajtónak fiait, Vilmost és Harryt

Forrás: AFP/John Stillwell -
hírnév média Károly herceg brit királyi család információ titok Vilmos herceg Diana hercegnő kiszolgáltatás BBC Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi család közeli forrásai szerint a 66 éves trónörökös már egészen Vilmos és Harry herceg kisgyermekkora óta ad titkos információkat a sajtónak fiairól, illetve a tragikusan elhunyt Diana hercegnőről. Mindezt azért, hogy magát jobb színben tüntesse fel a brit médiában.

Hatalmas port kavart a BBC csatorna csütörtök estére beütemezett összeállítása, amely a brit királyi család és a média közötti állandó konfliktusokat fedte fel.

Forrás: AFP/John Stillwell

A Reinventing the Royals címet viselő kisfilmben, amelynek vetítését még a adás előtt a Buckingham-palota „közös megegyezésével" elhalasztották, többek között arról is szó van, hogy Károly herceg Vilmos és Harry kiskorától kezdve információkat szolgáltatott ki a brit sajtónak fiairól és tragikusan elhunyt egykori feleségéről, Diana hercegnőről, hogy magát jobb színben tüntethesse fel.

Így derült ki például Harry herceg évekkel ezelőtti drogbotránya és állítólag emiatt születtek Diana halála után olyan hírek, miszerint a néhai hercegnő korábban halálosan megfenyegette Camillát. A híreket nem közvetlenül a 66 éves trónörökös, hanem több megbízottja közvetítette.

Szexbotrányba keveredett András herceg

Sok a vaj mostanában a brit királyi család fején: eddig Erzsébet királynő másodszülött fia, András herceg gyermekszexes botrányától volt hangos a sajtó. Az ügyről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.