Katalin újra bevetésen - Nézd meg, mekkora a várandós hercegnő pocakja!

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Katalin2015 Downton Abbey terhesség Katalin hercegnő forgatás sorozat látogatás stúdió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második gyermekével várandós hercegnő a nagy népszerűségnek örvendő Downtown Abbey drámasorozat stúdiójába látogatott el.

A Downtown Abbey készítői és sztárjai már megszokhatták, hogy olykor-olykor a brit királyi családból valaki benéz a stúdióba, ahol az Egyesült Királyság és Amerika egyik legnépszerűbb sorozata készül.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Legutóbb Károly herceg és Camilla hercegnő látogatott el a kosztümös dráma egyik forgatására, most pedig a nyolcadik hónapban lévő Katalin hercegnőt vezették körbe a stúdióban.

Katalin hercegnő és Jim Carter, a sorozat egyik színésze Forrás: AFP/Chris Jackson

Katalin elmondta, hogy már a 2010-es indulása óta nézik Vilmos herceggel a sorozatot, amelynek igazi rajongója, a csapat pedig egy hatalmas tortával kedveskedett a vendégnek.

Ez most nem jött össze, Jaime King! Íme, a világ legcsúnyább kismamaruhájahttp://www.life.hu/trend/20150223-jaime-king-oscar-dijatado-utani-partin-viselt-ruhaja-lett-a-legrosszabb-kismamaruha.htmlElőrebocsátanánk: a Pearl Harbor színésznője gyönyörű, és soha nem is volt szebb. A második gyermekét váró sztár Oscar-partira szánt ruháját azonban nem értjük.Trend--Pamela Anderson és az új, rémes frizurája – Mi történt a szexszimbólummal?http://www.life.hu/trend/20150313-pamela-anderson-legujabb-frizuraja-remes-es-alig-lehet-raismerni.htmlTalán stílust váltott a Baywatch sztárja? Rémes frizurával premierezett az egyébként nagyon is szexi színésznő.Trend--Mi ez a ruha, kedves Blake Lively? Merész dekoltázst villantott a kismamahttp://www.life.hu/trend/20141021-blake-lively-halvanysarga-gucci-estelyije-elonytelenul-allt-a-new-york-i-angel-ballon.htmlMindig stílusos, mindig gyönyörű. Ezért nem értjük, mit gondolhatott A pletykafészek sorozat sztárja, amikor magára öltötte az alább látható Gucci tervezte estélyijét.Trend--Meztelenül állt modellt a 42 éves Vanessa Paradishttp://www.life.hu/trend/20150312-vanessa-paradis-a-chanel-taskakat-nepszerusito-kampanya-kedveert-vetkozott-meztelenre.htmlA francia színésznő eddig sem szégyenlősségéről volt híres: ezúttal a Chanel egyik divatkampánya kedvéért vált meg ruháitól.Trend--Kész, eldőlt: Blake Lively a legjobban öltözött kismamahttp://www.life.hu/trend/20141203-blake-lively-a-legjobban-oltozott-kismama.htmlA szőke színésznő már terhessége előtt is bizonyította párszor, hogy nincs híján a stílusérzéknek. Mióta pedig babát vár, nem győzzük csodálni, mennyire jól oldja meg a feladatot. Íme, a legutóbbi szettje.Trend--Uma Thurman szupermodell édesanyja - Pont úgy néz ki, mint a lánya!http://www.life.hu/trend/20150312-uma-thurman-edesanyja-nena-von-schlebrugge-hires-topmodell-volt-es-nagyon-hasonlit-a-lanyara.htmlNena von Schlebrügge szépsége nem csupán a Vogue fotósát bűvölte el, hanem később az egész világot. Nézd meg, mennyire hasonlít lányára, Uma Thurmanre!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.