Kész, eldőlt: Blake Lively a legjobban öltözött kismama

Forrás: AFP -
ízlés baba terhesség terhespocak A pletykafészek gyermekvárás stílus estélyi ruha Blake Lively kismama Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke színésznő már terhessége előtt is bizonyította párszor, hogy nincs híján a stílusérzéknek. Mióta pedig babát vár, nem győzzük csodálni, mennyire jól oldja meg a feladatot. Íme, a legutóbbi szettje.

Jól áll a terhesség Blake Livelynak. Amióta jóképű férjével, Ryan Reynoldsszal bejelentették, hogy gyermeket várnak, egyfolytában elkápráztat bennünket dögös, mégis kifinomult kismamastílusával.

Forrás: AFP

A pletykafészek színésznője ezúttal egy New York-i parti fekete szőnyegén kápráztatta el a nagyérdeműt aszimmetrikus estélyi ruhájával, amelyet rengeteg csillogó ékszerrel és itt-ott kivillanó csupasz bőrrel bolondított meg.

Volt ez még így sem, Blake!

Persze, tudjuk, Blake Lively mindig gyönyörű - de azért ő is tud hibázni, még ha nem is olyan gyakran. ITT megmutattuk már azt a bizonyos baklövést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.