Vilmos herceg fáradt, de boldog: Először beszélt kislányáról, Saroltáról

fáradtság futball Katalin hercegné találkozás Vilmos herceg esemény csapat Sarolta hercegnő újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és az újszülött Sarolta hercegnő továbbra sem mutatkoznak a nyilvánosság előtt, a büszke édesapa, Vilmos azonban már annál inkább. Most elárulta, milyenek az első hetek kis hercegnővel.

Nem sokat pihent Vilmos herceg kislánya, Sarolta hercegnő születése után, hiszen máris visszatért királyi teendőihez.

Forrás: AFP/Bradley Ormesher

Minden, amit Sarolta hercegnő nevéről tudnod kell

Hónapok óta zajlottak a fogadások, amelyekből már előre sejteni lehetett, mely nevekből fog keresztnevet választani Katalin hercegné és Vilmos herceg újszülött gyermeküknek. A csöppség végül a Charlotte Elizabeth Diana, vagy Sarolta Erzsébet Diána nevet kapta - a Life.hu ITT írt arról, mit jelent ez a név a családnak és a briteknek.
Harry herceg eszkimó puszikat osztogatott Új-Zélandon! Mi pedig imádjuk érte!http://www.life.hu/news/20150514-harry-herceg-uj-zelandon-ismerkedett-a-helyi-kulturaval.htmlHarry herceg jó ideje Ausztráliában tölti napjait katonaként. Ezúttal azonban Új-Zélandra is kiruccant, ahol az ottani kulturális szokásokba avatták be a herceget.News--Így fog kinézni 18 évesen Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/news/20150518-sarolta-hercegno-igy-fog-kinezni-18-evesen-egy-specialis-szamitogepes-program-szerint.htmlVajon kire fog hasonlítani Vilmos herceg és Katalin hercegné lánya? Egy speciális számítógépes program segítségével elkészítették Sarolta hercegnő 18 éves képmását.News--Gyönyörű magyar ajándékkal kedveskednek a kis Sarolta hercegnőnekhttp://www.life.hu/news/20150514-herendi-porcelan-teaskeszletet-kapott-sarolta-hercegno-magyarorszagtol.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg kislányának Magyarország is készül meglepetéssel: a csöppség egy csodaszép herendi porcelánkészletet fog kapni a világszerte híres porcelánmanufaktúrától.News--Harry herceg örül, hogy nincs barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20150518-harry-herceg-nem-keres-baratnot-es-orul-annak-hogy-egyedul-van.htmlVilmos herceg öccse köszöni, de jól érzi magát egyedül, és nem keres barátnőt.Intim--Katalin hercegnének nem lehet több gyereke!?http://www.life.hu/csalad/20150515-kate-midlletonnak-azaz-katalin-hercegnonek-nem-lehet-tobb-gyermeke-az-orvosok-szerint.htmlDrámai hírek láttak napvilágot az idilli kis családról.Család--Így követi a családi hagyományokat Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150518-katalin-hercegne-a-womans-institute-noegylet-tagja-lesz.htmlVilmos herceg neje a brit királyi család hagyományait követve a hírek szerint már fontolgatja, hogy belép az Anmer Woman's Institute nőegyletébe.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.