Mádai Vivient depresszió gyötörte szülés után

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
depresszió szülés utáni depresszió szülés Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien bevallotta, átesett a szülés utáni depresszión, amit aztán hamarosan le is győzött. A fiatal anyuka állítja, a stressztől fogyott le. 

Mádai Vivien szerint nagyon kemény volt az első időszak kisfiával, Zénóval. A szülés után sokat fogyott, megmutatta retusálatlanul is a testét.

A műsorvezetőnek depressziója alakult ki szülés után, hamar rájött, hogy segítségre van szüksége.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Máshogy képzeltem el az egészet. Tévedtem az első időszakkal kapcsolatban. Azt hittem, hogy a szülés csodás lesz, a fiam majd végigalussza az éjszakát, szép lesz, cuki lesz, és élvezzük a babázást. A valóság más. Ettől egyre rosszabbul éreztem magam, depressziós lettem. Szerintem nem egyszerű szülés utáni depresszióról volt szó, mert bárki, akivel erről beszéltem, azt mondta, hogy például a tizenkilenc órás vajúdás is közrejátszott a kialakulásában" -árulta el a Borsnak.

A legszebb, legboldogabb időszak?

A terhes nők élete csupa öröm, boldogság, rózsaszín (esetleg világoskék) köd, és a világon semmi gondjuk nincsen, hiszen életük legszebb napjára készülnek. Legalábbis azok, akik nem szenvednek terhesség alatti depresszióban.

"Dicsérnek, hogy milyen jól nézek ki, milyen szép újra az alakom. Meg is kérdezik, mi a titkom. Elárulom: a stressz. Állandóan azon görcsöltem, hogyan kell fürdetni vagy pelenkázni a gyereket, hogy a legtökéletesebb munkát végezzem. Ettől stresszeltem, ami úgy tűnik, jót tett az alakomnak."

Vivien már az elején sem szégyellte, hogy depresszió gyötri, terapeutához fordult, azóta ismét boldogan éli életét.

Te felkészültél már a nyári szünetre? 5 szuper tipp, hogy lefoglald a gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20150529-az-idei-nyar-legjobb-gyermek-taborai.htmlNyakadon a nyári szünet, de még fogalmad sincs, mivel fogod lekötni a lurkódat, amíg te dolgozol? Ha nincs vidéki nagyszülő, akinél a gyerkőcök kedvükre kitombolhatják magukat, akkor sem kell aggódnod! Az alábbi 5 nyári tábor garantált szórakozást és kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt! CsaládThinkstockBeszélj hozzá, becézd, énekelj - Várandósságod 15. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150529-ez-tortenik-a-magzattal-es-a-kismamaval-a-terhesseg-alatt-hetrol-hetre-a-15-heten.htmlPici babád elképesztő sebességgel gyarapszik továbbra is - a 15. hétre már 11-12 centi hosszú, és kb. 50 gramm a súlya. Jövő ilyenkor gyermeked már 27 hetes lesz! El tudod ezt hinni?CsaládThinkstockKórházba került a várandós magyar szépségkirálynőhttp://www.life.hu/csalad/20150530-korhazba-kerult-a-varandos-magyar-szepsegkiralyno-polgar-kriszta.htmlIdő előtti méhösszehúzódásai voltak a magyar szépségnek. Az orvosok több napig figyelték az állapotát. Család--Pirner Alma: A várandósság idején is fontos az érzékiséghttp://www.life.hu/csalad/20150530-pirner-almanak-a-varandossag-idejen-is-fontos-az-erzekiseg.htmlMár a második trimeszterben jár, de még minig bombaformában van Pirner Alma. A rúdtáncosnő a mozgást sem hanyagolja el, és odafigyel arra is, hogy gömbölyödő pocakkal is kívánatos maradjon.Család--Kecsegtető munkabér szerződés nélkül - Így lesz a diákmelóból rabszolgamunkahttp://www.life.hu/csalad/20150529-a-nyari-diakmunka-veszelyei-mire-kell-figyelni.htmlTizenéves lányok a fagyispult mögött, árufeltöltő fiúk a hipermarketekben és egyetemisták garmada a gyorséttermekben - bizony lassan beköszönt a nyár, ezzel párhuzamosan pedig diákmunkások serege lepi el a megüresedett állásokat. CsaládThinkstockHa egy ötvenes asszony és egy huszonéves fiú találkozik – Házasság extrém korkülönbséggelhttp://www.life.hu/csalad/20150528-mukodhet-e-egy-hazassag-nagy-korkulonseggel.htmlKözépkorú nő megosztaná... Hasonlóan kezdődhetett az a hirdetés is, amelyet egy 48 éves asszony, Yet Wha tette közzé a ToyBoyWarehouse.com nevezetű – kimondottan idősebb hölgyek és fiatalabb férfiak számára létrehozott – társkereső oldalon. A keresése sikerrel járt, megismerkedett ugyanis a 28 éves Jamesszel, akivel azóta is harmonikus kapcsolatban élnek. Házasság, gyerekek, boldog élet, míg meg nem halnak? Működhet egy kapcsolat ekkora korkülönbséggel? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.