Kozso gyereket akar párjától

Forrás: Facebook/ Ámokfutók -
Keira Kozso gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérintette a halál szele Kozsót, és mióta felépült hosszan tartó betegségéből, rájött, nincs mire várniuk, családot szerenének alapítani. 

Tavaly októberben agyműtéten esett át az Ámokfutók énekese, Kozso. A beavatkozás után lebénult, újra kellett tanulnia beszélni, járni. Igazi harcosként küzdött a felépülésért. Júniusban újra színpadra állt párjával, Keirával együtt.

Forrás: Facebook/ Ámokfutók

Az énekes orvosai szerint csoda, hogy ilyen hamar felépült.

"Kettesben mentünk ki az Egyesült Államokba Keirával, mert úgy döntöttünk, hogy kizárólag a felépülésemre szeretnénk koncentrálni. Rengeteget küzdöttem azért, hogy visszanyerjem önmagam, hogy újra kiállhassak a közönségem elé, ami számomra az életet jelenti. Nagyon sok mindent megváltoztatott bennem ez a hirtelen jött tragédia. Bár tisztában voltam azzal, hogy a műtéttel kockázatot vállalok, benne volt a pakliban a bénulás lehetősége, de egy pillanatig nem gondolkoztam. Nem érdekelt semmi, tudtam, hogy élni akarok. És most itt vagyok, szerelmes vagyok, és örülök, hogy élek. Ráadásul a halál közelsége sok mindent megváltoztatott bennem, most már szeretnék gyermeket" -mondta a Blikknek Kozso, aki állítja, a koncertek gyógyítólag hatnak rá, ezért amíg össze nem jön a baba, folyamatosan koncerteznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.