Képernyőn a rock&roll baby! Premier a LifeNetwork-ön

Forrás: Jön a baba -
LifeNetwork Jön a baba Hadas Krisztával premier Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok zene, mosolygós család - a délutáni filmhez érdemes bekészíteni valami finomságot, és garantáljuk, hogy mosolyogni fogtok háromnegyed órán keresztül. Na jó, egy picit talán sírni is. De Zsuzsák története igazán szívderítő - nem érdemes kihagyni a Jön a baba vasárnapi adását. 

Vasárnap 16 órától megnézheted a LifeNetwork-ön a Jön a baba Hadas Krisztával második évadának legújabb részét.

A remek hangulatra emlékszem kristálytisztán, a gyönyörű szülőszobára, a nagyon kedves csapatra, akik vártak minket, és arra, hogy nagyon iparkodtunk mindehhez Székesfehérvárra, ahol egy zenész család kislányának megszületését asszisztálhattuk végig Hadas Krisztával -írja Kéky Kira Zsuzsa szüléséről.

Forrás: Jön a baba

A kicsi Lilla csodásan fejlődik: nap mint nap valami újdonsággal rukkol elő: mosolyog, már gügyög, "beszélget" az emberrel. Az egész család érte rajong. Zsuzsáék egyre többször tudnak kimozdulni, tervezik a nyaralást, sőt már a téli korizást is, meg azt, hogy majd húzzák magunk után szánkón a kislányukat.

Nézd meg megható és vidám történetüket a LifeNetwork csatornán! Ismétlés vasárnap éjfélkor, hétfő reggel 8-kor és 20 órakor is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.