Újabb kisfia született a Dr. Csont sorozat sztárjának

Forrás: AFP/Jason Merritt -
terhesség kisfiú Zooey Deschanel család gyermek Emily Deschanel Dr. Csont megszületés David Hornsby gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Emily Deschanel és férje, David Hornsby második gyermeke.

Ismét fiú érkezett Emily Deschanel és David Hornsby családjába. A Dr. Csont színésznőjének, aki tavaly decemberben erősítette meg terhessége hírét, szóvivője elmondta: a 38 éves anyuka és kisfia is jól vannak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Van ok az örömre a Deschanel családban, hiszen a köztudottan nagy állatvédő és vegetáriánus színésznő 35 éves húga, Zooey Deschanel éppen most várja első gyermekét.

Topformában szülés után? Igen, lehetséges!

Szülés után kétségkívül megváltozik a női test: még ha pár hónap alatt le is mennek a terhesség alatt felszedett kilók, a bőr, a haj, az izmok állapota egészen más lesz. Egészen biztosan Katalin hercegnőnek is vannak tuti tippjei, hiszen nagyon gyorsan visszanyerte csúcsformáját a kis György születése után - lássuk ITT, milyen trükköket tudna még ellesni a legszebb sztármamiktól.

Mit csinál egy gyerek, ha talál egy pénztárcát?http://www.life.hu/news/20150525-gyerekeket-levideoztak-mit-csinalnak-ha-talalnak-egy-penztarcat.htmlA japán Vöröskereszt érdekes aranyos videót forgatott. Rejtett kamerával felvették, hogyan reagálnak a gyerekek, ha a mellettük álló idegen elejti a pénztárcáját.NewsOrigoKapaszkodjatok meg! Megszületett egy brit család 18. gyereke http://www.life.hu/csalad/20150608-18-gyereke-van-egy-brit-csaladnak.htmlA 39 éves Sue Radford és 43 éves férje ismét büszke szülők lettek. Egészen pontosan tizennyolcadszorra. Család--A gyerek nem olyan, mint egy nyelvvizsga! Avagy fel lehet készülni az anyaságra?http://www.life.hu/csalad/20150602-hogyan-keszuljek-a-szuloi-feladatokra-fel-lehet-vajon-keszulni-az-anyasagra-apasagra.htmlVégeláthatatlan és mindenre választ kínáló kismamablogok, "bezzeg az én szülésemnél" típusú horrortörténetek, önmagukról és gyermekükről többes szám első személyben beszélő, "kakiltunk és büfiztünk" tanácsadómamik, tankönyvek és oktatóvideók. És persze az örök stressz, hogy vajon jól fogjunk-e csinálni mindent, amit a terhesség ideje alatt bebifláztunk...CsaládThinkstockKozso gyereket akar párjátólhttp://www.life.hu/csalad/20150608-kozso-gyereket-akar-parjaval.htmlMegérintette a halál szele Kozsót, és mióta felépült hosszan tartó betegségéből, rájött, nincs mire várniuk, családot szerenének alapítani. Család--Tinédzser gyerekek a hitvesi ágyban – Hol kell meghúzni a határt?http://www.life.hu/csalad/20150603-meddig-egeszseges-egyutt-aludni-a-gyerekkel.html"Mégis mi az abnormális abban, ha együtt alszik a gyerek a szülőkkel? Lányom is velünk aludt 7 éves koráig, most már külföldön él, de normális. Fiaim szintén velünk aludtak 8 évig, mert szerettek velünk aludni, az ágy meg nagy, elfértünk. Most 11-13 évesek, külön szobában, de még mindig szeretnek néha hozzánk bújni."CsaládThinkstockSarka Kata: "Wellnessezni voltunk a gyerekekkel, amikor megtörtént a baj"http://www.life.hu/csalad/20150604-sarka-kata-uzletasszony-wellnessezni-volt-a-gyerekekkel-amikor-megtortent-a-baj.htmlA Life.hu sztárszerzőjének kisfiát a pihenés kellős közepén érte baleset. Kata rettegett, hogy kisfia maradandó sérülést szerzett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.