Megszülte, majd kukába dobta lányát egy 23 éves nő

Forrás: Thinkstock -
örökbefogadás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Angie Smith részben szülői nyomásra döntött úgy, hogy nem neveli fel gyermekét. Házuk fáskamrájában szülte meg a babát, majd egy közeli szemetesbe rejtette. Állítja: remélte, hogy megtalálják a kislányt, és szerető családban nőhet fel.

Angie arra azonban nem gondolt, hogy miután megtalálják a babát, a sajtó cikkezni fog az esetről, így neki hosszú ideig nap mint nap szembesülnie kell szörnyű tettével. Az asszony a Daily Mailnek arról beszélt, hogy egy nap sem telt el, hogy ne gondolt volna a gyerekre, ám megkeresni nem merte.

A kislányt - Michelle-t - örökbe fogadták, ám a 21. születésnapján elmesélték neki, hogy egy szemetesben találtak rá. Michelle állítja, a körülmények ismeretében sem haragudott vér szerinti szüleire, sőt mindent megtett, hogy megtalálja őket. Michelle az interneten keresztül bukkant Angie-re. "Izgultam az első találkozás előtt, de amikor átöleltük egymást, minden félelmem elszállt" - mondta. Hozzátette, azóta többször is találkoztak, és nincs a szívében keserűség.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.