Mickey egérrel szülinapozott Kim Kardashian lánya

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian -
North West Mickey egér Kanye West kim kardashian Minnie egér Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő és Kanye West kislánya június 15-én ünnepelte 2. születésnapját. A pár szokás szerint nem spórolt az ünnepségen: Disneylandben tartották a nagy családi bulit.

Első házassági évfordulójukat, és Kanye West 38. születésnapját sem aprózták el, és most sem kispályáztak: egy VIP napot töltöttek Disneylandben, hogy privát bulin köszönthesse fel Mickey és Minnie a cipőmániás celebbabát.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

A bulit láthatóan maga Kim Kardashian is élvezte, akinek a terhességéről mindenfélét pletykálnak már.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

A nő, akinek cápa harapta le a karját, megszülte első gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20150616-bethany-hamilton-a-szorfos-akinek-capa-harapta-le-a-karjat-megszulte-elso-gyereket.htmlBethany Hamilton, aki a szörfözés megszállottja, 13 évesen vesztette el a karját, amikor megtámadta egy 4 méteres tigriscápa. Néhány héttel később azonban újra a szörfdeszkán állt, ma pedig már boldog anyuka.Család--Tamara Ecclestone is a nyilvános szoptatás hívehttp://www.life.hu/csalad/20150615-tamara-ecclestone-is-a-nyilvanos-szoptatas-hive.htmlA Forma 1-es főnök, Bernie Ecclestone lánya nem az első híresség, aki közösségi oldalán népszerűsíti a nyilvános szoptatást.Család--David Beckham 3 éves kislányának saját focimeze vanhttp://www.life.hu/csalad/20150609-david-beckham-3-eves-kislanyanak-harpernek-sajat-focimeze-van.htmlMost már semmi nem állhat a kis Harper Beckham útjába, hogy híres papája nyomdokaiba lépjen.Család--A természetes szülésre szavaz Nádai Anikóhttp://www.life.hu/csalad/20150609-nadai-aniko-a-termeszetes-szulesre-szavaz.htmlAnikó szombaton a Hungary’s Got Talent válogatóján dolgozott utoljára. A kismama a 30. hétbe lépett, így egyre több pihenésre van szüksége.Család--Már egy hónapos Hargitai Bea babája – Megható családi fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150618-mar-egy-honapos-hargitai-bea-kisfia-jason-sidney.htmlUgye, mennyire gyorsan repül az idő? Már egy hónapja, hogy Hargitai Bea életet adott kisfiának, a gyönyörű Jason Sidney-nek. Bea erről az alkalomról egy csodálatos és igazán intim családi fotóval emlékezett meg. CsaládOrigoRichie Rich a valóságban - Ők a világ leggazdagabb gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20150616-a-vilag-leggazdagabb-gyerekei.htmlAz, hogy valaki tizenévesen dolgozik, nem új dolog, biztos neked is volt olyan osztálytársad – vagy esetleg te magad voltál az –, aki a nyári szünetet henyélés helyett munkával töltötte. Abban azonban szinte biztosak vagyunk, hogy a tinédzserként kapott fizetésed meg sem közelítette az itt felsorolt tinik keresetét... Sőt, azt is megkockáztatjuk, hogy a jelenlegi béred is igen csak távol van tőle, és megeshet, hogy egész életedben nem fogsz annyit keresni, mint ezek a gyerekek.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.