természetes szülés Nádai Anikó terhes munka kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó szombaton a Hungary’s Got Talent válogatóján dolgozott utoljára. A kismama a 30. hétbe lépett, így egyre több pihenésre van szüksége.

Az egykori Való Világ szereplő, aki már bikiniben is megmutatta gömbölyödő pocakját, korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon fél a szüléstől. Mostanra azonban már eldöntötte, hogyan szeretne életet adni kisbabájának.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Anikó manapság szerkesztőként dolgozott az RTL Klubnál, de a hétvégével ezt a munkát is lezárta egy időre. A Hungary’s Got Talent előválogatója körül sok feladatot vállalt, de a végén azért már nehezebben bírta a munkát. Ráadásul egészen másfajta teendők is várnak még a kismamára, akinek egyre nagyobb a pocakja.

„Szeretnék a ba­bára koncentrálni, most kezdem csak intézni a bevásár­lásokat és berendezni a babaszobát” – mondta Anikó a Borsnak. Azt is elárulta: sokáig nem tudta eldönteni, hogyan szeretne életet adni első babájának, de végül a természetes szülés mellett döntött. Azt, hogy mikor szeretne visszamenni dolgozni, egyelőre még nem tudja a kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.