Kim Kardashian kislánya ennivalóan édes - Szó szerint!

Forrás: Instagram/kimkardashian -
North West csokoládé kim kardashian kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces képet osztott meg hivatalos Instagram oldalán az amerikai valóságshow-sztár.

Kim Kardashian rendszeresen oszt meg édes fotókat a gyönyörű kislányáról, North Westről. A sztár legutóbb reggeli közben fotózta le a kétéves kislányát, aki teljesen összemaszatolta magát csokis fánkkal. A kis North egész pofija tiszta csoki lett, ami igazán viccesen nézett ki, és Kim azonnal meg is osztotta a rajongóival.

Forrás: Instagram/ kimkardashian
Roberto konyhája: Isteni finom Oreo cupcake - készítsd el gyorsan és könnyedénhttp://www.life.hu/csalad/20150720-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-oreo-kekszes-cupcake-sutit-keszitett.htmlTudtátok, hogy már fehér csokival bevont Oreót is lehet kapni? Én ezen a héten tudtam meg, persze azonnal megkóstoltam, és el is készítettem a hozzá illő sütireceptet. Így született meg ez az isteni finom Oreo cupcake.Család--Gyönyörű nők lettek Sylvester Stallone kislányaibólhttp://www.life.hu/csalad/20150720-sylvester-stallone-lanyai-gyonyoruek.htmlCsodaszép nők társaságában nyaral Mexikóban Sylvester Stallone - közöttük van a világsztár három lánya is.Család--Így szépül Hódi Pamela: És elárulta, ki vigyáz addig Natira - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150720-hodi-pamela-igy-szepul.htmlHódi Pamela mindig kifogástalan külsővel áll nyilvánosság elé. De vajon hol van a kis Nati, amíg ő kozmetikusnál, fodrásznál vagy szoláriumban szépül? Család--Ezüst festékben fetreng a meztelen Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20150717-kim-kardashian-ezust-festekben-meztelenkedik-es-fetreng.htmlA 34 éves valóságshowsztárra mindig lehet számítani, ha egy kis pucérkodásról van szó.TV + SztárokOrigoA Plútóból csináltak feneket Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/intim/20150716-ime-a-legviccesebb-izlestelenebb-pluto-mem.htmlImádtuk a fotókat, amieket a napokban a New Horizons űrszonda közvetített a NASA felé a Plútó felszínéről. Persze van, akit a bolygó már meg is ihletett valamire...Intim--Romantika a köbön! Kim Kardashian és Kanye West csókja tűzijátékot robbantotthttp://www.life.hu/intim/20150707-kim-kardashian-es-kanye-west-tuzijatek-kozben-csokoloznak.htmlA terhes celebnő és férje, Kanye West csókja tűzijátékot robbantott. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.