Meleg párnak szült gyermeket a béranya – Most vissza akarja szerezni a kislányt

Forrás: Thinkstock -
törvényesség házasság Thaiföld elhelyezés meleg pár kislány ügy Amerika bíróság béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patidta Kusongsaang korábban 35 ezer eurónak megfelelő összegért vállalta, hogy világra hozza Gordon Lake és férje közös gyermekét. Most azonban meggondolta magát.

Bírósághoz fordult Patidta Kusongsaang, aki 9 hónappal ezelőtt világra hozta a Thaiföldön élő amerikai meleg pár, Gordon Lake és férje első közös gyermekét – írja a német Bild napilap.

Forrás: Thinkstock

Az asszony elmondása szerint „normális családi életet" akar a kislánynak, Carmennek, ezért változtatta meg döntését. A lap szerint a hatóságok is Patidta oldalán állnak, mivel az azonos nemű kapcsolatokat Thaiföldön hivatalosan nem fogadnak el. A kislány ügyét jövő hónap végén fogják tárgyalni a bangkoki bíróságon.

5 millió forintért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyaság

A béranya fellelése csak az első lépés a baba születése felé, hiszen hazánkban nincs orvos, aki vállalkozna arra, hogy beültesse az embriót a dajkaanyába. Itt jöhet aztán képbe Románia vagy India: ha a gyermekre vágyó pár bírja erővel, idővel és persze pénzzel, ezeket az országokat felkeresheti, a béranyaság elfogadott dolog. A gyerek ára pedig milliós nagyságrendű: egy béranya minimum körülbelül 3-5 millió forintot kérhet. A Life.hu cikkét a béranyaságról ide kattintva olvashatod.

Nyílt levél egy apához, aki felvállalta, hogy meleghttp://www.life.hu/csalad/20151012-egy-lany-levele-a-meleg-apjahoz.htmlA társadalom nagy része a mai napig nem fogadja el a homoszexuálisok kapcsolatát, a téma tabunak számít. A családi elvárások hatására pedig sok meleg férfi nővel házasodik, családot alapít. Egyes adatok szerint ez a meleg férfiak legalább 80%-ára jellemző. Ezek a férfiak aztán tökéletes férjnek, édesapának tűnnek, egészen addig, amíg ki nem borul a bili, és saját döntésük, vagy egy lebukás miatt fel nem vállalják valódi szexuális hovatartozásut. CsaládThinkstockVajna Tímea: "Andy a béranyaságba is belemenne"http://www.life.hu/csalad/20150903-vajna-timea-ferje-andy-vajna-belemenne-a-beranyasagba.htmlVajna Tímeát régóta foglalkoztatja az anyaság gondolata, és erről férjével, Andy Vajnával is egyre többet beszélgetnek.CsaládOrigoÖsszeházasodott egy háborús veterán meleg párhttp://www.life.hu/intim/20150928-osszehazasodott-egy-haborus-veteran-meleg-par.htmlA 95 éves John Banvard és a 67 éves Gerard Nadeau már húsz éve szeretik egymást. Mindkét férfi háborús veterán. Intim--Béranya szüli meg Beyoncé és Jay-Z második gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20150625-beyonce-es-jay-z-masodik-gyereket-beranya-szuli-meg.htmlHárom éve született meg a zenészpár első babája, a kis Blue Ivy, így nem is csoda, hogy újabb gyerekre vágynak a hírességek.Család--Híres nők, akik meleg férfihoz mentek hozzá – anélkül, hogy tudták volnahttp://www.life.hu/intim/20150907-hires-nok-akik-meleg-ferfihoz-mentek-hozza-carrie-fisher-vanessa-redgrave.htmlNapjaink modern, felvilágosult világában még mindig erősen megbélyegzik és elítélik a homoszexuálisokat. Pláne akkor, ha híres emberekről van szó. Ez lehet az egyik oka annak, hogy sokan közülük félnek coming outolni, és inkább feleségül vesznek valakit, mintsem felvállalják valós szexuális orientációjukat. Most olyan híres nőket mutatunk be, akik sokáig boldog kapcsolatban éltek, és fogalmuk sem volt arról, hogy férjük a saját neméhez vonzódik.IntimNorthfotoBéranya szüli meg a legdögösebb ötvenes nő, Elle Macpherson babájáthttp://www.life.hu/csalad/20150324-elle-macpherson-szupermodell-babajat-beranya-szuli-meg.htmlElle Macpherson már régóta próbál teherbe esni, de sikertelenül. Azt nyilatkozta, az örökbefogadás és a mesterséges megtermékenyítés nem játszik, így egyetlen lehetősége maradt. CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.