Nem akar balhés válást Halle Berry és Olivier Martinez

Forrás: AFP/Kevin Winter -
házasság válás Halle Berry Olivier Martinez gyermekfelügyelet gyermekelhelyezés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészházaspár közös gyermekük miatt igyekszik minél békésebb úton rendezni ügyeiket.

Mint a Life.hu megírta, Halle Berry és Olivier Martinez a napokban jelentették be: 2 év házasság után elválnak. A hírek szerint a szépséges színésznő volt az, aki beadta a válókeresetet a balhés Martinez ellen, amelyben a sztárok által oly kedvelt kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A TMZ úgy tudja, hogy mind Berry, mind Martinez arra törekszik, hogy a lehető legbékésebb úton rendezzék az ilyenkor szokásos köröket. Az 51 éves színésznő ugyanis - tanulva előző válásából - szeretné megkímélni Marineztől született 2 éves kisfiát, Maceót az állandó vitáktól és harcoktól, amelyben exférje is egyetért vele. A hírek szerint ezért mindketten közös gyermekfelügyeleti jogot kértek.

2015: a legmeglepőbb sztárszakítások éve

Ben Affleck és Jennifer Garner szakításával indult, majd Megan Fox magára maradt 2 gyerekkel, végül Gwen Stefani és Gavin Rossdale is bejelentették: 13 év után véget ért házasságuk. Avril Lavigne és Chad Kroeger mindössze 2 év után döntöttek a válás mellett. A modellek közül Lara Stone 5 év együttlét után indított válópert, brit kolléganője, Kate Moss pedig a negyedik házassági évfordulója után döntött a szakítás mellett. Vajon ki lesz a következő? A legutóbbi fejlemények szerint Reese Witherspoon és Gisele Bündchen háza táján sem stimmel valami - és jól tudjuk, hogy Halle Berryéknél is pontosan így kezdődött...

Vége! Ben Affleck és Jennifer Garner elválnak!http://www.life.hu/csalad/20150701-ben-affleck-szinesz-es-jennifer-garner-szineszno-elvalnak.htmlÚjabb Hollywoodi sztárpár csatlakozik az elvált hírességek táborához Jennifer Gardner és Ben Affleck személyében. A válást 10. házassági évfordulójuk után egy nappal jelentették be.Család--Több millióra perelte Halle Berry férjét egy reptéri dolgozóhttp://www.life.hu/news/20151020-halle-berry-szineszno-ferjet-olivier-martinez-szinesz-beperelte-egy-repteri-dolgozo.htmlA Los Angeles-i repülőtér egyik munkatársa 1 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Olivier Martineztől, amiért a színész a földre lökte őt. News--Vége! Avril Lavigne és Chad Kroeger elválnakhttp://www.life.hu/intim/20150903-avril-lavigne-enekesno-es-chad-kroeger-enekes-elvalnak.htmlA sztárok már meg is erősítették a hírt, hogy két év házasság után különválnak.Intim--Akin nem fog az idő: Halle Berry smink nélkül is gyönyörű! Fotók!http://www.life.hu/trend/20150829-a-szep-szineszno-halle-berry-gyermekeivel-toltotte-napjat-fotok.htmlMagánéleti válság, pletykák ide vagy oda: Halle még mindig nagyon dögös és nem fél smink nélkül mutatkozni.TrendAFPMegválnak Schumacher egykori használati tárgyaitólhttp://www.life.hu/news/20150911-michael-schumacher-forma1es-pilota-futamgyoztes-ferrarijat-elarverezik.htmlEladásra kínálják a 178-as számú 1997-es Ferrarit, amellyel még abban a szezonban Michael Schumacher megnyerte a Japán Nagydíjat.News--Új hajjal debütált Halle Berry - remekül áll neki!http://www.life.hu/trend/20141018-halle-berry-szineszno-uj-haja-egy-rovidebb-es-hullamos-bob-stilusu-frizura.htmlA szépséges színésznő egy New York-i díjátadó gálán mutatta meg újdonsült frizuráját. Nektek hogy tetszik?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.