Itt a vége: válik Gwen Stefani és Gavin Rossdale

Forrás: AFP/Angela Weiss -
válás Gwen Stefani Gavin Rossdale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, ez a nyár a sztárválások éve: Ben Affleckék után most Gwen Stefaniék adták be a válópert. 

Az egyik legszexibb és legstílusosabb sztárpár 13 évig volt együtt, 3 gyermekük van. Kingston 9, Zuma 7 éves, Apollo pedig 17 hónapos. Közleményükben az áll, közösen döntöttek a házasságuk felbontása mellett, de az, hogy 3 gyermek szülei, továbbra is összeköti őket, és próbálnak a lehető legjobban gondoskodni a fiúkról.

2014 őszén még úgy tűnt, minden rendben Forrás: AFP/Angela Weiss

A 45 éves énekesnő már aláírta a válási papírokat, és természetesen a már jól ismert "kibékíthetetlen ellentéteket" jelölte meg a válás okaként. A TMZ internetes portál úgy tudja, a pár 2002-ben nem írt alá házassági szerződést, ami csak azért érdekes, mert Gwen vagyona körülbelül 80 millió dollár, míg férjéé 35 millió - a szerződés hiányában viszont osztozkodniuk kell fele-fele arányban. A pár egyébként több, mint 13 éves volt együtt, hiszen már 1995-ben randevúzni kezdtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.